Ghislaine Maxwell, în carantină după ce un angajat de la închisoare a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Ghislaine Maxwell, în carantină după ce un angajat de la închisoare a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Ghislaine Maxwell, fosta iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, a intrat în carantină după ce un membru al personalului de la închisoarea unde este închisă a fost testat pozitiv la noul coronavirus, relatează marţi agenţia Reuters.

Ghislaine Maxwell (58 de ani), fiica magnatului Robert Maxwell, îşi aşteaptă procesul la o închisoare din Brooklyn pentru presupusă asistenţă acordată lui Epstein, agresor sexual de minori. Acesta a fost găsit mort în august anul trecut, la vârsta de 66 de ani, în celula sa, în timp ce se afla în arest preventiv în vederea procesului pentru trafic de persoane în scopuri sexuale.

Angajatul respectiv al penitenciarului a fost testat pozitiv săptămâna trecută, iar la 18 noiembrie a fost testată şi Maxwell, cu un test rapid, care a ieşit negativ, au precizat procurorii într-o scrisoare remisă luni seara judecătorului districtual Alison Nathan.

Ghislaine Maxwell a fost plasată în carantină la centrul de detenţie metropolitan din Brooklyn pentru 14 zile, se menţionează în scrisoare, care mai adaugă că femeia nu prezintă niciun simptom de COVID-19 şi urmează i se facă un nou test la finalul carantinei.

Pseudo-vedeta britanică are voie să iasă din celulă de trei ori pe zi timp de 30 de minute, timp în care poate să dea telefoane personale.

Ea are voie de asemenea să vorbească la telefon timp de trei ore pe zi cu avocaţii săi, într-o încăpere unde este singură, fără angajaţi ai penitenciarului.

Maxwell, în vârstă de 58 de ani, a recunoscut că este vinovată de patru infracţiuni legate de transportul unor minore pentru activităţi sexuale ilegale. Instanţa i-a respins cererea de eliberare pe cauţiune, iar procesul urmează să înceapă în iulie anul viitor. Procuratura din New York susţine că vedeta a ademenit şi a pregătit tinere, unele de numai 14 ani, să accepte abuzuri sexuale din partea lui Epstein din 1994 până în 1997 şi că uneori participa şi ea la actele respective.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...