Ghislaine Maxwell, în carantină după ce un angajat de la închisoare a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Ghislaine Maxwell, în carantină după ce un angajat de la închisoare a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Ghislaine Maxwell, fosta iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, a intrat în carantină după ce un membru al personalului de la închisoarea unde este închisă a fost testat pozitiv la noul coronavirus, relatează marţi agenţia Reuters.

Ghislaine Maxwell (58 de ani), fiica magnatului Robert Maxwell, îşi aşteaptă procesul la o închisoare din Brooklyn pentru presupusă asistenţă acordată lui Epstein, agresor sexual de minori. Acesta a fost găsit mort în august anul trecut, la vârsta de 66 de ani, în celula sa, în timp ce se afla în arest preventiv în vederea procesului pentru trafic de persoane în scopuri sexuale.

Angajatul respectiv al penitenciarului a fost testat pozitiv săptămâna trecută, iar la 18 noiembrie a fost testată şi Maxwell, cu un test rapid, care a ieşit negativ, au precizat procurorii într-o scrisoare remisă luni seara judecătorului districtual Alison Nathan.

Ghislaine Maxwell a fost plasată în carantină la centrul de detenţie metropolitan din Brooklyn pentru 14 zile, se menţionează în scrisoare, care mai adaugă că femeia nu prezintă niciun simptom de COVID-19 şi urmează i se facă un nou test la finalul carantinei.

Pseudo-vedeta britanică are voie să iasă din celulă de trei ori pe zi timp de 30 de minute, timp în care poate să dea telefoane personale.

Ea are voie de asemenea să vorbească la telefon timp de trei ore pe zi cu avocaţii săi, într-o încăpere unde este singură, fără angajaţi ai penitenciarului.

Maxwell, în vârstă de 58 de ani, a recunoscut că este vinovată de patru infracţiuni legate de transportul unor minore pentru activităţi sexuale ilegale. Instanţa i-a respins cererea de eliberare pe cauţiune, iar procesul urmează să înceapă în iulie anul viitor. Procuratura din New York susţine că vedeta a ademenit şi a pregătit tinere, unele de numai 14 ani, să accepte abuzuri sexuale din partea lui Epstein din 1994 până în 1997 şi că uneori participa şi ea la actele respective.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”