Ghiță, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre „ÎMPĂCAREA” dintre Ponta și Dragnea!

Ghiță, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre „ÎMPĂCAREA” dintre Ponta și Dragnea!

Sebastian Ghiţă a declarat, marţi, că Liviu Dragnea şi Victor Ponta nu au ajuns la “o soluţie definitivă”, iar PRU îl aşteaptă în continuare pe Ponta să vină în rândurile sale, ca preşedinte al partidului şi candidat pentru funcţia de premier. Ghiţă a spus că nu crede în înţelegerea dintre Victor Ponta şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind viitorul politic al fostului premier, precizând că, din punctul său de vedere, lucrurile dintre cei doi nu sunt definitiv lămurite.

“Fiecare dintre noi îşi alege felul în care îşi gestionează cariera. Din câte ştiu eu, între Liviu Dragnea şi Victor Ponta n-avem încă o soluţie definitivă, ca să spun aşa. Şi Partidul România Unită îl aşteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale şi îl aşteaptă ca preşedinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simţi că trebuie spuse în România lucruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ţine de cuvânt faţă de Victor Ponta”, a spus Sebastian Ghiţă, la instanţa supremă, unde s-a judecat cererea lui de ridicare a controlului judiciar în ultimul dosar instrumentat de DNA Ploieşti.

Ghiţă a arătat că i-a promis lui Ponta funcţia de preşedinte al partidului dacă se înscrie în Partidul România Unită, iar acesta va fi candidatul partidului pentru funcţia de premier.

Sebastian Ghita a aratat ca i-a promis lui Ponta functia de presedinte al partidului daca se inscrie in Partidul Romania Unita, iar acesta va fi candidatul partidului pentru functia de premier: “Ştiţi bine, mai este un moment serios de luat în calcul, momentul la care PRU va merge în alegeri cu poza lui Victor Ponta şi cu propunerea ca Ponta să fie prim-ministru din nou, pentru că a fost un prim-ministru foarte bun, iar PSD va dori să-l susţină pe domnul Cioloş în mod ocult sau pe domnul Dîncu sau pe cine va mai dori PSD să mai susţină. La acel moment, sunt convins că Victor Ponta şi o mare parte din PSD vor cauta să se alăture PRU. Sau Liviu Dragnea îl va propune pe Victor Ponta prim-ministru”, a completat deputatul Ghiţă. 

Potrivit acestuia, PSD este un partid foarte mare, care nu mai poate să reprezinte toate segmentele din societate şi care face “un balet ciudat”.

“Oamenii trag de acest PSD să spună adevărul, iar PSD luptă să nu fie criticat de apostolii propagandei de dreapta”, a mai declarat Ghiţă.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA