Gică Hagi, băgat în depresie: 8 goluri primite într-o zi, 0 marcate. Urmează debutul în Liga Campionilor

Gică Hagi, băgat în depresie: 8 goluri primite într-o zi, 0 marcate. Urmează debutul în Liga Campionilor

Farul, a jucat duminică două amicale, cu echipe de pluton din Cehia și Polonia. În primul meci, rezervele contănțenilor și jucătorii care au evoluat mai puțin în stagiunea trecută cu luat 5-0 de la Banik Ostrava.

Gică Hagi, îngândurat cu câteva zile înainte de startul sezonului oficial. Captură TV

În al doilea meci, în care Gică Hagi a folosit mai mulți oameni de bază, dar și cele mai recente achiziții, Farul a mai luat 3, de la Warta Poznan. În total, campioana a încasat 8 goluri într-o singură zi și nu a marcat nici unul!

Zdrobiți în prima parte a zilei de Banik Ostrava, scor 0-5, „rechinii” au disputat de la ora 19.00 cel de-al doilea test de verificare al zilei din cadrul stagiului din Polonia. Iar campioana a ieșit din nou „șifonată” rău, 0-3 cu Warta, încheind cu înfrângeri pe linie cantonamentul! Contra formației din Poznan, Hagi a apelat încă din primul minut la câteva dintre achizițiile verii, Diogo Queiros, Fabio Vianna, Vînă, Borginho sau Rivaldinho. Nu numai că aceștia nu au adus nimic pozitiv, ba chiar Queiros a înscris autogolul de 0-3.

S-a înfuriat pe jucători

„Gheorghe Hagi a fost departe de a fi mulțumit și zâmbitor după acest eșec. Fostul fotbalist legendar, cunoscut pentru natura lui energică, aflat în rolul de patron și antrenor la club, s-a înfuriat de mai multe ori pe jucătorii lui”, au notat ziariștii cehi prezenți la prima partidă a zilei.

Peste nicio săptămână, echipa antrenată de Gică Hagi începe oficial sezonul, având meci în Supercupa României, cu Sepsi, pe 8 iulie (ora 20.00). Patru zile mai târziu, urmează prima manșă a ”dublei” din turul I preliminar al Ligii Campionilor, contra moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, o echipă obișnuită în ultimii ani cu grupele cupelor europene.

Scoruri de maidan pentru FCSB și Craiova lui Mititelu

Nu numai Farul s-a făcut de râs în meciurile de pregătire. FCSB a pierdut în acest weekend cu 5-2 partida cu Anderlecht, făcându-l pe patronul Gigi Becali să-și pună întrebări legate de valoarea jucătorilor , în timp ce la FCU Craiova se văd deja ”ingineriile” lui Adrian Mititelu.

După ce antrenorul Joao Janeiro a plecat de la echipă după câteva zile, patronul încercând să-i pună în contract o clauză de veto asupra primului 11, echipa a fost dată pe mâna preparatorului fizic Dan Vasilică. Rezultatele încep să se vadă: Craiova lui Mititelu, cu cea mai bună formulă de echipă, a fost zdrobită duminică de FC Koln 2, echipă din liga a patra germană, cu 7-2!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat