Gică Hagi dă lovitura. Îl vrea pe Rivaldo patron la Farul Constanța

Gică Hagi dă lovitura. Îl vrea pe Rivaldo patron la Farul Constanța

Gică Hagi tot încearcă să atragă alături de echipa lui societăți care să pompeze bani în proiectul său. Cum discursurile și negocierile managerului Farului Constanța rămân cam fără rezultat, fostul mare jucător adoptă o altă strategie.

Rivaldo, cerut de Gică Hagi la Farul. Foto Betfair

Hagi încearcă să convingă foști mari fotbaliști să se implice la Farul. Primul pe listă ar fi Rivaldo (51 ani), câștigător al „Balonului de Aur”, care are mari șanse să devină unul dintre investitorii de la echipa campioană, scrie ProSport. Nu se știe dacă suma cu care aceasta va contribui ar una importantă, dar ca lovitură de imagine ar fi un lucru extraordinar pentru Farul. Mai ales având în vedere relațiile la cel mai înalt nivel în fotbal ale fostului star de la Barcelona și AC Milan.

Totodată, Rivaldo ar fi un deschizător de drumuri. Dacă negocierile se vor finaliza pozitiv, alți foști mari jucători din fotbalul mondial ar urma să fie contactați pentru a se alătura proiectului lui Gică Hagi.

Gică Hagi înceracă să aducă mai mulți bani la Farul. Foto Profimedia

Gică Hagi înceracă să aducă mai mulți bani la Farul. Foto Profimedia

Atacantul cu 74 de selecții la naționala Braziliei a vizionat mai multe partide ale constănțenilor , și prin prisma faptului că fiul său, Rivaldinho, joacă la echipa de la malul mării. Sosirea lui Rivaldo în acționariatul Farului ar confirma și linia care s-a evidențiat din declarațiile conaționalului său Eric de Oliveira, parte a proiectului coordonat de Gică Hagi. „Domnul Hagi vrea să meargă pe calea asta, foști fotbaliști, mari fotbaliști să vină alături de el, să lucreze alături de el”, a povestit Eric în urmă cu câteva luni.

Hagi 90%, Marica 10%

În prezent, acțiunile societății care administrează clubul Farul sunt deținute de Gică Hagi, cu 90%, restul aparținând lui Ciprian Marica. ”Da, este adevărat, acum am 10% din acțiuni la club. Sunt doar acționar minoritar, nu mă implic în activitatea administrativă a Farului. Despre Rivaldo nu știu nimic. Gică este cel care decide la club. Că sa fiu sincer, nu l-am văzut pe Rivaldo în viața mea”, a declarat Marica, pentru Iamsport.

După eliminarea echipei sale în play-off-ul Conference League, managerul ”marinarilor” a spus că nu poate urca mai sus , în lipsă banilor: ”Dacă nu se va ajunge la un buget mai mare, să se facă și stadionul, să avem acționari, mai mult nu se poate. Am realizat maxim, am câștigat campionatul, mai mult nu se poate“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat