Gică Hagi, pe punctul de a părăsi Farul. Agentul său a plecat să negocieze contractul în afara țării

Gică Hagi, pe punctul de a părăsi Farul. Agentul său a plecat să negocieze contractul în afara țării

Gică Hagi ar putea părăsi banca tehnică a Farului Constanța, după 10 petrecuți la această echipă și la Viitorului. Managerul formației de la malul mării a primit o ofertă tentantă, iar agentul său a plecat în Emiratele Arabe Unite pentru a negocia cu echipa care îl dorește.

Gică Hagi ar încerca o aventură în afara țării. Foto Facebook

Patronul Farului a mărturisit în dese rânduri că vrea să pregătească o echipă de afară, în principal pentru că abia reușește să susțină clubul constănțean . Dorința acestuia este să antreneze câțiva ani la o echipă din străinătate, iar cu banii câștigați să continue în paralel proiectul demarat în Dobrogea. Numai că până acum ofertele nu au venit sau nu au fost pe măsura pretențiilor sale. Însă doleanța e pe cale să i se îndeplinească, Gică Hagi primind, potrivit iamsport.ro, o ofertă din Emiratele Arabe Unite, acolo unde se învârt sume frumoase.

Agentul lui Hagi se află la Dubai

Valerio Giuffrida, cel care a lucrat cu Florin Manea la transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, este agentul lui Gică Hagi și a plecat deja în Dubai pentru a negocia o înțelegere între antrenorul român și clubul arab, al cărui nume nu a fost dezvăluit. Impresarul Florin Manea a fost cel care a dat vestea: ”Sunt discuții! A plecat Valerio Giuffrida, azi e în Dubai. Să discute despre ce au nevoie la vară. E un club interesat de Gică Hagi. Hagi e un nume și a reușit să facă multe. A câștigat campionatul cu Farul și Viitorul”, a spus agentul FIFA, potrivit sursei citate.

Gică Hagi a antrenat ultima dată o echipă de afară în sezonul 2010-2011, pe Galatasaray. La trei ani după despărțirea de formația turcă, antrenorul a pus bazele proiectului său de suflet, Academia de la Ovidiu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”