Gică Hagi pune condiții pentru vânzarea clubului. Ce trebuie să facă viitorii acționari ai Farului

Gică Hagi pune condiții pentru vânzarea clubului. Ce trebuie să facă viitorii acționari ai Farului

Gică Hagi a declarat ieri că vrea să mai păstreze doar 10% din acțiunile pe care le deține la Farul, urmând ca clubul de la malul mării să fie gestionat de noii acționari majoritari. Însă vânzarea grupării constănțene ar urma să aibă loc în condițiile stabilite de el.

Gică Hagi scoate la vânzare acțiunile Farului. Foto Sportpictures

Paatronul Farului deține în prezent 79,9% din acțiunile clubului, însă vrea să cedeze cea mai mare parte din ele. Condiția este ca banii reveniți în urma tranzacției să fie împărțiți astfel: 25% el, iar 75% să intre în club, pentru a asigura viitorul echipei .

„Am făcut cât am putut. Asta simt, asta zic. Lucrurile merg în continuare. Clubul caută de 4-5 ani... Nu avem datorii, nu avem nimic. Totul aparține clubului. Hagi doar vinde acțiunile. Știți cum le vând? Mie îmi revine 25%, restul de 75% bagi în club. Ca să nu pățesc ca Dinamo. Îi oblig pe acționari să bage bani în club.

Se asigură că Farul nu va avea soarta lui Dinamo

Sunt banii mei și zic «Nu, duceți-vă în partea cealaltă». Trebuie să asigurăm bugetul pe următorii ani. Din 100%, eu vreau 25%. Restul bagi în club, pe 4-5 ani. Ca să fie stabilitate. Eu lucrez pentru club, nu pentru mine. Mie îmi dă o unghie, îmi dă nimic. Eu din total iau 25%. Ca să fie bugetul de 6-7 milioane. Să ai siguranță.

După aceea vorbim de cât vrei să investești, după aceea vorbim de cât de mare să fie clubul. Cei care au vrut să vină știu asta de la mine. Le-am arătat foile, le-am spus planul. Nu avem datorii. Suntem pe profit. Suntem singurul club care poate intra la Bursă, că trebuie să ai 4 ani la rând profit. Noi avem de 6 ani profit”, a declarat Gică Hagi ieri, într-o conferință de presă. Problema este însă ca nimeni nu se înghesuie să investească la Farul, deși clubul produce jucători pe bandă rulantă și e campion al României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...