Gică Hagi, soția Marilena și socrii mici au strălucit de fericire la petrecerea de cununie a lui Ianis cu Elena. Când va fi nunta

Gică Hagi, soția Marilena și socrii mici au strălucit de fericire la petrecerea de cununie a lui Ianis cu Elena. Când va fi nunta

Crăciunul a fost motiv de dublă sărbătoare în familia Hagi. Magia sărbătorilor a fost completată de un moment de neuitat: cununia civilă a lui Ianis Hagii și Elena. Părinții lor au fost protagoniștii unei seri pline de emoție și zâmbete, la care au participat aproximativ 400 de invitați.

Gică Hagi, alături de soția sa, Marilena FOTO Captură Orange Sport/ GSP

Cu toții au strălucit la petrecerea organizată cu fast, la un local de lux din Capitală, în această zi specială. Îmbrăcat la patru ace, „Regele” Hagi, un tată împlinit, a pășit alături de soția sa în lumina reflectoarelor, cu zâmbetul pe buze. Alături de ei au defilat, braț la braț, părinții Elenei.

„A venit timpul să mergem după copii. E o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul! Crăciun fericit tuturor, bucurie, fericire și sănătate! Suntem fericiți. Și socrul mic este fericit. Sperăm ca ei să fie responsabili, să se iubească și să împartă totul amândoi”, a declarat Gică Hagi, radiind de bucurie, pentru cei doi tineri îndrăgostiți, conform GSP .

Gică și Marilena Hagi, împreună cu părinții Elenei FOTO Captură Orange Sport/ GSP

Gică și Marilena Hagi, împreună cu părinții Elenei FOTO Captură Orange Sport/ GSP

Ianis și Elena, un cuplu plin de viață și pasiune, au ales să-și oficializeze relația într-un mod special, sub privirile a aproximativ 400 de invitați . Printre aceștia se numără și personalități marcante precum Gică Popescu și părinții Simonei Halep, oameni apropiați care au venit să sărbătorească alături de tânărul cuplu.

Culorile serii au fost date de ținutele impecabile ale protagoniștilor. Elena a strălucit într-o rochie lungă de culoare roșie, alegând un look elegant și rafinat pentru această ocazie deosebită. Ianis, la fel de impresionant, a ales un costum negru perfect asortat cu o floare roșie, dând dovadă de un stil ireproșabil.

„Regele” își dorește să devină bunic

„Este emoționant, suntem foarte bucuroși. O să avem un Crăciun frumos și ne vom aminti în fiecare an. Ne bucurăm tare mult că s-a întâmplat în ziua de Crăciun”, a mărturisit Marilena Hagi, soția marelui fotbalist.

În încheierea declarațiilor sale pentru jurnaliști, Gică Hagi a adăugat: „Ne dorim nepoți, dar depinde de ei. Noi suntem în spatele lor și îi vom sprijini. Nunta după Euro, în vară. Avem timp. Și-au luat o responsabilitate mare, să fie uniți. Dumnezeu să le dea binecuvântare!”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană