Gică Hagi surprinde: Relaxat după ce elevii săi s-au întrecut în gafe contra lui Sepsi

Gică Hagi surprinde: Relaxat după ce elevii săi s-au întrecut în gafe contra lui Sepsi

Campioana Farul a pierdut primul trofeu al sezonului, după 0-1 cu Sepsi în Supercupa României. A fost un joc în care fotbaliștii lui Gică Hagi au făcut gafe una după alta, fiind departe de ce au arătat în sezonul trecut.

Gică Hagi nu s-a arătat îngrijorat de jocul elevilor săi. Foto Profimedia

Cu toate acestea, antrenorul constănțenilor nu și-a arătat supărarea după meci, ba chiar a apărut zâmbetul la interviuri. Gică Hagi nu a părut afectat de eșec, deși partida cu Sheriff Tiraspol, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor bate la ușă.

„Suntem dezamăgiți, dar acesta este fotbalul. În fotbal, totul durează o zi! Trebuie să o luăm de la capăt. Asta este, păcat că am pierdut o finală, dar face parte din joc. Învățăm, capul sus, avem mult de muncă. Suntem la început de drum, jucătorii noi trebuie să învețe tactica, sistemul, vom vedea. Era preconizat să-l scot pe Alibec, dar o să ne ajute și la meciul următor”, a spus Gică Hagi.

„Avem trei zile la dispoziție și trebuie să câștigăm meciul de acasă și să ne calificăm (n.r. - contra lui Sheriff Tiraspol). E mult de analizat, să sperăm că vom fi inspirați în tot ce facem. Obiectivul este să trecem, vom vedea pe teren. Sperăm să prindem o zi bună, să jucăm mult mai bine și să dăm gol. E ceva neobișnuit pentru noi să avem meciuri multe. Pe mine mă interesează meciul următor, nu ofertele”, a completat Gică Hagi.

Farul intră miercuri în focurile cupelor europene , jucând la Ovidiu cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Gică Popescu nu se așteaptă la miracole

Mai supărat s-a arătat președintele Farului, Gică Popescu. Acesta a dat vina pe faptul că echipa nu s-a putut pregăti normal, mulți jucătorii fiind convocați la echipele naționale, iar alții au fost accidentați.

Gică Popescu, președintele Farului Constanța. Foto Facebook

Gică Popescu, președintele Farului Constanța. Foto Facebook

"A fost o vară foarte ciudată, nu am avut toți jucătorii la pregătire, au fost la echipele naționale. Va fi un sezon foarte, foarte greu. Sper ca echipa să revină cât mai repede la forma de anul trecut. Trebuie să facem față în toate cele 3 competiții pe care le vom juca.

Departe de nivelul arătat în trecut mi s-a părut echipa, dar v-am spus motivele. Sunt convins că în următoarele săptămâni, Gică Hagi va face antrenamentele și va aduce echipa la starea cu care am terminat campionatul.

Sunt 4 zile, să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff. Trebuie să ținem cont de starea fizică și să încercăm să trecem de acest adversar extrem de dificil", a declarat Gică Popescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat