Gică Popescu are dreptate când îi spune lui Edi Iordănescu: „Lasă pe alții, habar nu ai ce înseamnă echipa naţională"?

Gică Popescu are dreptate când îi spune lui Edi Iordănescu: „Lasă pe alții, habar nu ai ce înseamnă echipa naţională"?

Fostul căpitan al echipei naționale Gheorghe Popescu a declarat, luni seară, că tricolorii au făcut două meciuri dezastruoase cu Kosovo şi Elveţia şi a fost critic la adresa selecționerului Edward Iordănescu.

"Au fost două meciuri dezastruoase. Măi, Edi, tu nu ştii ce înseamnă echipa naţională? De ce vorbeşti de grup, de drumul cel bun. Nu ştie ce înseamnă echipa naţională. Nu drum, familie, rezultate..asta vrem... Nu ăsta e drumul cel bun, ieşi de pe el...e total greşit. Dacă nu poţi, ieşi de pe el, lasă pe alţii. Habar nu ai ce înseamnă echipa naţională. Ce valori a creat naţionala în ultimii ani? Valorile înseamnă rezultate, calificări, nu când îi cade mingea în cap lui Puşcaş şi facem 2-2", a spus Popescu la Prima TV.

Şi Viorel Moldovan consideră că Edi Iordănescu a greşit: "Am avut şansă mare, am luat un punct, dar nu e meritul nostru...Poate nu am înțles abordarea, poate nu mă pricep...".

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB