Gigel Știrbu: Vasile Dîncu respectă mai degrabă agenda PSD decât pe cea a Guvernului Cioloș

Gigel Știrbu: Vasile Dîncu respectă mai degrabă agenda PSD decât pe cea a Guvernului Cioloș

Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu consideră că acțiunile și declarațiile vicepremierului Vasile Dîncu, făcute din postura de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, arată faptul că acesta "respectă mai degrabă agenda PSD decât pe cea a Guvernului Cioloș și, cu atât mai puțin, pe cea a cetățenilor".

"Îi atrag atenția dlui prim-ministru Dacian Cioloș că Vasile Dîncu este calul troian trimis de Liviu Dragnea în Guvernul tehnocrat, iar un cal troian nu trebuie niciodată subestimat, oricât de tehnocrat ar părea. (...) Dintre miniștrii Guvernului tehnocrat, Vasile Dîncu a ieșit în evidență, încă de la numire, ca un reprezentant informal al unui partid politic. Atât el, cât și alți reprezentanți guvernamentali ne-au asigurat că Vasile Dîncu nu mai are nicio legătură cu partidul care l-a propulsat în atenția publică, astfel încât acesta își poate vedea liniștit de postul său de ministru tehnocrat", precizează liderul PNL, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES.

În opinia sa, premierul Dacian Cioloș nu a observat până în prezent, "din lipsă de experiență politică sau de vigilență'', că Vasile Dîncu este ''la ordinele lui Liviu Dragnea".

"Acum, însă, are dovezi clare, pentru că cei doi reprezentanți ai PSD nu se mai stingheresc nici măcar de aparențe. Aceștia apar împreună în public în ipostaze informale, de buni prieteni, așa cum sunt de mult timp și așa cum vor fi pentru încă mult timp de acum înainte. Imediat după întâlnirile la ceas de seară apar și efectele la ceas de zi: Liviu Dragnea îl somează pe premier să vină în fața Parlamentului, iar Vasile Dîncu, ca un bun viceprim-ministru, îi recomandă șefului său să meargă în fața Camerelor 'cu bună credință și entuziasm'", mai susține Gigel Știrbu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...