Gigi Becali a dezvăluit cine este nou șef din vestiarul celor de la FCSB: "Și-a câștigat dreptul singur"

Gigi Becali a dezvăluit cine este nou șef din vestiarul celor de la FCSB: "Și-a câștigat dreptul singur"

Gigi Becali a declarat că este impresionat de prestația noului antrenor, Elias Charalambous. Cipriotul, proaspăt instalat la conducerea echipei din Berceni, i-a depășit așteptările finanțatorului roș-albaștrilor.

Gigi Becali a dezvăluit cine este nou șef din vestiarul celor de la FCSB

Deși scopul venirii lui Elias Charalambous, în vârstă de 42 de ani, a fost de a avea pe bancă un antrenor cu Licența Pro, cipriotul și-a pus rapid amprenta pe jocul FCSB-ului, vicecampioana apropiindu-se la 2 puncte de liderul Farul.

Cipriotul i-a demonstrat finanțatorului echipei că este un antrenor valoros pe care se poate baza și care poate lua de unul singur decizii, fără ajutorul său sau al lui Mihai Pintilii.

Gigi Becali l-a lăudat pe antrenorul roș-albaștrilor despre care a spus că își merită locul în echipă. De asemenea, el a mai precizat că noul antrenor este peste Pintilii, chiar dacă la început el nu și-a propus asta.

Ilie Haralambie m-a impresionat pentru că noi ştiam că echipa are valoare, dar nu ştiam că poate să joace în aşa mare viteză, să nu poată lăsa adversarii să respire. E peste Pintilii, sută la sută! Nu l-am luat să fie peste Pintilii, dar şi-a luat singur dreptul!”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

FCSB are cel mai bun parcurs din play-off, reușind să adune 8 puncte în primele 4 etape. Astfel, formația roș-albastră s-a apropiat la doar 2 puncte de liderul Farul, cu doar 6 etape rămase până la final.

În acest weekend FCSB va face deplasarea la Rapid, în timp ce Farul va disputa pe teren propriu derby-ul etapei contra campioanei CFR Cluj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep