Gigi Becali a pus antrenor bătăuș la FCSB! Surpriză pe banca tehnică a vicecampioanei

Gigi Becali a pus antrenor bătăuș la FCSB! Surpriză pe banca tehnică a vicecampioanei

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei României, FCSB, a anunțat că Leonard Strizu (55 de ani) este noul antrenor al formației roș-albastre. Noul tehnician este acuzat că împarte pumni și palme jucătorilor!

Gigi Becali surprinde din nou, punând un antrenor necunoscut pe banca FCSB. Arhivă Adevărul

Tehnicianul a fost prezent în cursul de zilei de azi la baza de la Berceni a vicecampioanei și a urmărit antrenamentul condus de Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul interimar al celor de la formației roș-albastre, informează Antena Sport.

Gigi Becali a confirmat că Leo Strizu este noul antrenor al echipei. „Da, Leo Strizu este noul antrenor. Va fi ajutat de Pintilii”, a declarat Gigi Becali.

Cine este Leonard Strizu

Leonard Strizu a mai activat în cariera de antrenor la Unirea Constanța, satelitul din Liga a doua al celor de la FCSB. Pe banca dobrogenilor, Strizu a rezistat numai 20 de partide, palmaresul lui fiind de 5 victorii, 3 egaluri și 12 înfrângeri, scrie gsp.ro.

Leo Strizu are puțină experiență ca antrenor. Captură TV

Leo Strizu are puțină experiență ca antrenor. Captură TV

În cariera de jucător, el a activat pe postul de atacant la formații precum Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia Târgoviște și Sakaryaspor.

Acuzat că e violent

Noul antrenor al lui FCSB a fost acuzat în trecut de un fost jucător, Andrei Pavelescu, că își bătea jucătorii: „Mi-a dat o palmă, apoi m-a ținut pe bancă 3 ani!”, spunea Pavelescu, pentru gsp.ro, în luna iulie a acestui an.

La începutul acestei luni, Nicolae Dică (42 de ani) a anunțat că pleacă de la FCSB, după ce a rezistat doar 3 luni pe banca FCSB-ului. Soarta lui Dică la echipa vicecampioană a fost pecetluită după înfrângerea cu Universitatea Cluj, scor 1-2, în deplasare.

După meci, Gigi Becali a făcut turul televiziunilor și l-a umilit, pur și simplu, pe antrenorul de 42 de ani. Dică a demisionat, astfel că la ultimul meci din grupa Conference League, cu West Ham United FCSB a fost pregătită de Viorel Tănase (care deține licența PRO) și de Mihai Pintilii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”