Gigi Becali, accent unguresc în bătaie de joc: Dialog halucinant cu Ioana Cosma AUDIO

Gigi Becali, accent unguresc în bătaie de joc: Dialog halucinant cu Ioana Cosma AUDIO

FCSB a învins Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei a 17-a și, aproape la fel de surprinzător ca rezultatul final a fost și un alt aspect: tăcerea latifundiarului din Pipera, imediat după terminarea partidei. Obișnuit să facă turul televiziunilor după marile victorii ale roș-albaștrilor, Becali n-a vorbit la niciun post TV, duminică seară.

Gigi Becali, scăpat de sub control după victoria cu Rapid. FOTO: Arhiva Adevărul

În schimb, astăzi dimineață, Becali a avut o intervenție, în stilul său caracteristic, la emisiunea „Ora Exactă în Sport“, difuzată de Pro Arena. După ce a făcut o serie de afirmații bombastice despre viitorul FCSB-ului, Becali a fost întrebat de Ioana Cosma despre declarațiile date de Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Asztalos a fost prezent, duminică seară, pe „Arena Națională“ și s-a arătat oripilat de scandările xenofobe și rasiste pe care le-a auzit, atât din partea FCSB-iștilor, cât și rapidiștilor. Asztalos a cerut ca, pe viitor, după astfel de incidente, cluburile să joace niște meciuri fără spectatori. Când a auzit de Csaba Asztalos, Gigi Becali a început să vorbească, în mod ironic, cu accent unguresc!

Ce a spus Gigi Becali?

*Csaba, Csaba... Să facă Csaba ce vrea Csaba şi Csaba să-i dea campionatul lui CFR, să ne depuncteze Csaba pe noi, să facă Csaba ce vrea. Ce zice Csabo (n.r. - Csaba)... Du-te, bă, de aici, nu e niciun preşedinte (n.r. - la CNCD). Nu mai pot de Csobo...

*Trebuie pus puţin la punct, că de asta vorbesc aşa. Nu mă interesează pe mine de Csobo. Eu sunt Becali, el e Csobo. Cum poţi să-l chemi pe Becali la comisie? Să-l cheme Csobo pe Asztalos. Eu îi spun la TV Csobo, stai liniştit, că nu te bagă nimeni în seamă.

ASCULTĂ DISCURSUL LUI GIGI BECALI DESPRE CSABA ASZTALOS

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”