Gigi Becali, accident bizar cu mașina de jumătate de milion de euro. De ce nu a făcut înțelegere amiabilă VIDEO

Gigi Becali, accident bizar cu mașina de jumătate de milion de euro. De ce nu a făcut înțelegere amiabilă VIDEO

Gigi Becali a fost implicat într-un accident minor în sectorul 6 al Bucureștiului. Mașina acestuia, un Rolls Royce, a fost lovită ușor, în spate, de o mașină condusă de o șoferiță. Patronul FCSB a vorbit în premieră despre incidentul de vineri.

În clipurile apărute pe internet, Becali a fost filmat stând impasibil în mașină, în timp ce autoarea accidentului se apropie geamul mașinii miliardarului. ”Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic.

Gigi Becali, mulțumit că mașina sa nu a pățit nimic. Foto Sportpictures

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu?

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?", a spus Gigi Becali la Antena 3.

Bolidul valorează aproape 500.000 de euro

Omul de afaceri se afla la volanul mașinii sale de lux, un Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022. Mașina este o adevărată „bestie”. Are 592 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. Iar prețul pentru noul model cumpărat de Gigi Becali este pe măsură. Suma minimă pentru acest model este 380.000 de dolari. Iar cu toate dotările, mașina poate ajunge să coste 485.000 de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat