Gigi Becali aduce antrenorul care a distrus FCSB: Cât plătește pentru angajarea sa

Gigi Becali aduce antrenorul care a distrus FCSB: Cât plătește pentru angajarea sa

FCSB are două meciuri de foc, joi cu West Ham (ora 22.00, Pro Arena) și duminică în fața Rapidului (ora 21.00, Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport), și niciun antrenor principal, cu 24 de ore înaintea primului test infernal! E încă o dovadă pentru amatorismul care domnește la acest club, de ani buni.

Gigi Becali tot schimbă antrenorii, după ce tot el distruge autoritatea lor în fața echipei.

În disperare de cauză, patronul Gigi Becali a anunțat că vrea să aducă succesorul lui Dică până la partida cu West Ham. „Eu zic ca azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham“, a fost declarația latifundiarului, potrivit gsp.ro .

Liviu Ciobotariu, un monument de bun simț, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Liviu Ciobotariu, un monument de bun simț, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Ciobotariu ar fi câștigat „finala“ cu Poenaru

De când a plecat Dică, pentru postul de „secund“ al lui Becali s-au vehiculat mai multe nume: Ilie Poenaru, Andrei Prepeliță, Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe. Primii doi sunt liberi de contract, în timp ce Neagoe e la Universitatea Cluj, iar Ciobotariu e la Voluntari.

Deși, inițial, Poenaru părea a fi favorit, Fanatik susține că, între timp, situația s-a schimbat radical. În sensul că „Ciobi“ ar fi câștigat „finala“ cu Poenaru, urmând a fi numit în funcție, în următoarele ore.

Coman și colegii săi au ratat un nou titlu, după 2-2 cu Voluntari, în sezonul trecut.

Coman și colegii săi au ratat un nou titlu, după 2-2 cu Voluntari, în sezonul trecut.

A distrus visul titlului

Liviu Ciobotariu (51 de ani) se remarcă nu doar prin rezultate decente, de-a lungul carierei sale de antrenor, dar și printr-un bun simț ieșit din comun pentru lumea fotbalului românesc. De aceea, e surprinzător că vrea să vină la FCSB, o veritabilă „junglă“ fotbalistică. Fanatik susține că argumentul financiar l-ar fi convins pe Ciobotariu să facă acest pas: 60.000 de euro prima de instalare! Becali ar fi dispus să plătească acești bani.

Ciobotariu e la Voluntari din mai 2021. De atunci, a adunat 68 de meciuri pe banca ilfovenilor: 29 de victorii, 17 remize, 22 de înfrângeri, golaveraj: 74-62. Anul trecut, Ciobotariu a distrus visul câștigării titlului pentru FCSB! Pentru că, în penultima etapă din play-off, când bucureștenii mergeau bară la bară cu CFR Cluj, Voluntari a smuls un 2-2 pe Arena Națională, într-un meci cu FCSB. Cum CFR a câștigat a doua zi, 2-1 cu CS U Craiova, titlul a ajuns, din nou, în vitrina clujenilor.

Tot în sezonul trecut, Ciobotariu a condus Voluntari spre finala Cupei României, pierdută însă cu Sepsi, scor 1-2. A fost momentul culminant pentru ilfoveni care, în actuala stagiune, au suferit o cădere. În acest moment, echipa e pe 12 din 16, loc de play-out, cu 17 puncte strânse după 16 meciuri.

Dacă va prelua FCSB, aceasta va fi a 16-a echipă din cariera lui Ciobotarui ca antrenor principal. La un moment dat, el a fost inclusiv selecționer al Libanului, între iunie 2019 – iunie 2020.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski