Gigi Becali aruncă bombă: „Gaură de 20 de milioane de euro la CSA Steaua. Se va desființa în câteva luni”

Gigi Becali aruncă bombă: „Gaură de 20 de milioane de euro la CSA Steaua. Se va desființa în câteva luni”

În doar câteva săptămâni, CSA Steaua e pe cale să piardă tot. După ce au fost nevoiți să-i primească în Ghencea pe rivalii de la FCSB, în urma presiunilor politice, militarii ar putea suferi o nouă lovitură.

Gigi Becali e convins că va câștiga războiul cu Steaua. Foto Sportpictures

Premierul României, Marcel Ciolacu, a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce în mod repetat cererile celor de la FCSB de a juca în Ghencea au fost respinse .

În cele din urmă, rivalii din prima ligă au primit acceptul de a evolua pe stadionul Steaua, cu CFR Cluj, 1-0, și FC Nordsjaelland, 0-0. Gigi Becali a susținut astăzi, la Fanatik Superliga, că ancheta demarată de a găsit multe nereguli la echipă, printre care și o gaură în buget de 20 de milioane de euro.

”Pe mine mă deranjează că ei se fac stăpâni pe viața mea, pe banii mei. Tu mă obligi pe mine să fac eu activitatea asta, federația. Cum să fac să nu mă enervez? Va veni odată un bărbat și va pune la punct lucrurile astea nedrepte. A venit Ciolacu. Cică 20.000.000, comentați voi. CSA Steaua se va desființa în câteva luni. Dar nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să avem iar probleme. Se supără iar cei de acolo pe noi. Nu vorbesc, vorbiți voi. Nu mai comentez că avem contract și nu ne mai dă stadionul , a spus Gigi Becali, refuzând ulterior să mai vorbească pe acest subiect.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat