Gigi Becali, atac dur la un oficial al Federației: E paharnicul lui Stoichiță!

Gigi Becali, atac dur la un oficial al Federației: E paharnicul lui Stoichiță!

Gigi Becali nu are de gând să-l schimbe pe antrenorul Mihai Pintilii chiar dacă riscă amenzi drastice de la FRF, tehnicianul neavând licență PRO.

Gigi Becali se ia în piept cu Federația. Foto Sportpictures

Supărat din cauza faptului că Pintilii nu este lăsat antreneze FCSB, patronul roș-albaștrilor a sărit la gâtul unui membru al Comisie de Disciplină a FRF, despre care a susținut că ar fi paharnicul lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației.

Pintilii să nu vină la interviuri. Ce dacă nu vine? Dacă nu îi dă voie, nu îi dă voie, ce să fac? Eu nici nu mai vreau să vorbesc de Federație. Am înțeles că unul care era jurnalist e în comisia de antrenori. Rotaru (n.r. Răzvan Rotaru) parcă, e băiat cuminte, extraordinar. El îi pune în pahar lui Stoichiță și l-a făcut la comisia de licențe de antrenori. E și antrenor... îți dai seama, dacă Rotaru a ajuns... îți dai seama unde suntem noi?

Să vină Lucescu, Popescu sau Ilie Dumitrescu

Dacă Stoichiță, că el comandă Federația, cu tot respectul pentru el, că e băiat de calitate, dar dacă el… că eu îl știu. Nu mai vreau să fac păcate... Ar trebui să conducă Fedrația oameni care se pricep să conducă, oameni care au condus ceva și care sunt ceva. Nu avem? Lasă, mă, Lucescu, Gică Popescu, pe Lupescu, îl avem pe Ilie Dumitrescu”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA.

Gigi Becali l-a numit antrenor principal la FCSB pe Mihai Pintilii după plecarea lui Nicolae Dică, dar cum acesta nu are licență PRO, patronul vicecampioanei a apelat la Leo Strizu (55 ani) pentru a ocupa funcția de „ principal ” în acte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?