Gigi Becali, atac șocant la Dan Șucu: Patronul FCSB, declarație acidă după o înfrângere categorică

Gigi Becali, atac șocant la Dan Șucu: Patronul FCSB, declarație acidă după o înfrângere categorică

Gigi Becali e tare în declarații. Și cam atât! În ultimele zile, patronul FCSB a făcut turul televiziunilor, anunțând că, în noul sezon competițional, echipele din Superliga vor renunța la regula Under 21, impusă de Federația Română de Fotbal. Care prevede ca fiecare formație din primul eșalon să aibă pe teren, pe toată durata meciului, cel puțin un jucător născut după 1 ianuarie 2002, eligibil pentru naționala de tineret.

Această regulă a fost contestată puternic de Becali, care a tot amenințat că va obține anularea ei, după Adunarea Generală de astăzi, la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Ce a ieșit însă acolo? Propunerea lui Becali a căzut, neavând majoritate pentru a fi validată. Așa au stat lucrurile, când regula Under 21 a fost supusă votului:

Au votat pentru inițiativa lui Gigi Becali

FCSB

U Craiova 1948

CFR Cluj

FC Botoșani

CS U Craiova

Hermannstadt

Poli Iași

Au votat împotriva inițiativei lui Gigi Becali

FC Voluntari

Oțelul Galați

Dinamo

Petrolul Ploiești

UTA

"U" Cluj

Rapid

Au fost și două abțineri din partea cluburilor Farul Constanța și Sepsi, care, oricum, n-au nicio problemă în a respecta regula Under 21.

Becali, un car de nervi

După acest eșec, patronul FCSB a părăsit sediul LPF, atacând vehement acționarul majoritar al Rapidului, pe motiv că formația giuleșteană a refuzat să facă un pact cu FCSB pentru a anula regula Under 21.

Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav, Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi“, a spus patronul FCSB.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?