Gigi Becali, cea mai idioată și falsă declarație după calificarea echipei României la Campionatul European 2024

Gigi Becali, cea mai idioată și falsă declarație după calificarea echipei României la Campionatul European 2024

Echipa națională a României s-a calificat la EURO 2024 după ce a învins Israel, scor 2-1, în Ungaria, chiar dacă „tricolorii” mai au de jucat un meci în preliminariile pentru turneul final.

După victoria cu Israel din preliminariile pentru EURO 2024, Gigi Becali a fost sunat de producătorul emisiunii Fanatik, pentru a fi întrebat despre performanța obținută de selecționata condusă de Edi Iordănescu, iar reacția patronului de la FCSB a fost neașteptată, el refuzând să vorbească în direct.

„L-am sunat acum pe Gigi Becali și nu a vrut să intre. Ne-a spus așa: Nu vă supărați. Spuneți-i lui Horia să nu se supere. Nu am ce să vorbesc. Nu mă interesează echipa națională de fotbal a României”,

a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

„Dacă e cineva care chiar nu se bucură de calificare e Gigi”, a continuat Ivanovici. „Eu cred că se bucură, că se gândește la bani”, l-a contrazis Robert Niță.

„Gigi Becali e un om de un orgoliu… Omul a spus clar ‘Nu mă interesează echipa națională, nu am ce să vă spun, nu mă interesează naționala României!’”, a conchis Horia Ivanovici.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă

5 Cum e posibil așa ceva? / Cât de adânc a penetrat Rusia în Germania, totuși?