Gigi Becali, de râsul fotbalului românesc: Balint și Strizu i-au pus sare pe rană

Gigi Becali, de râsul fotbalului românesc: Balint și Strizu i-au pus sare pe rană

Gigi Becali poate scrie o carte de succes, intitulată „Cum să ieși pe locul 2?“. Mereu! Iar asta în timp ce cheltuiești cei mai mulți bani, comparativ cu restul competitoarelor. E o „performanță“ care cu greu poate fi egalată vreodată și e consecința directă a amatorismului instaurat de patronul FCSB la club.

Formația din Berceni tocmai a bifat al 8-lea sezon fără titlu! În această perioadă, bucureștenii au șapte clasări pe locul 2 (2016, 2017, 2018, 2019, 2021, 2022, 2023) și o dată au încheiat pe 5 din 6, după play-off (2020). Și, de fiecare dată în aceste campanii, Gigi Becali a invocat divinitatea, spunând că, dacă vrea Dumnezeu, atunci FCSB va lua titlul. Ceea ce nu s-a întâmplat! Motiv pentru care, duminică seară, fostul internațional, Gabi Balint, s-a amuzat pe seama unui alt titlu pierdut de FCSB.

Asa a vrut Dumnezeu...“, a scris Balint pe Facebook. Și n-a fost singurul om din fotbalul românesc, care l-a luat peste picior pe Gigi Becali! Leo Strizu, care a fost „antrenor de decor“ la formația din Berceni, chiar în acest sezon, a salutat și el victoria Farului!

Hagi şi lecţia lui despre educaţie. Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis. Se continuă cu perseverenţa. Se adaugă exigenţă, nervi, zbucium, agonie, de toate. Se selectează merituos. Şi se formează continuu. Se câştigă. Deşi eşti mic. Pentru că întotdeauna seriozitatea, implicarea, perfecţionarea continuă dau calitate, deci rezultat. Academia e a copiilor lui Hagi, restul rămâne club...“, a scris Strizu pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”