Gigi Becali, „incurabil“: Ce a ajuns să-i ceară Dică, înainte de a prelua FCSB

Gigi Becali, „incurabil“: Ce a ajuns să-i ceară Dică, înainte de a prelua FCSB

Nicolae Dică (42 de ani) revine la FCSB, formaţie pe care a părăsit-o, în decembrie 2018. Atunci, fostul internaţional a avut un mandat destul de lung, în care, în primul sezon, a obţinut rezultate bune, după cum Adevărul a scris aici.

Chiar şi în precedentul mandat însă, Dică a fost, una peste alta, executantul ordinelor primite de la patron. De altfel, la un moment dat, a şi rostit o frază antologică, cu vocea tremurând: „Dacă eram lăsat, poate că reuşeam să fac mai multe“.

Acum, Nicolae Dică s-a întors la FCSB galopând, la prima strigare a patronului. Asta deşi, în presă, a încercat să păstreze suspansul, spunând că mutarea nu e bătută în cuie.

În realitate, Dică a ţinut, ieri, legătura cu Gigi Becali prin telefon, iar spre seară s-a prezentat la reşedinţa acestuia, la Aleea Alexandru, pentru a-şi da acordul în privinţa revenirii la FCSB.

După ce a terminat discuţiile cu patronul vicecampioanei, Dică a avut o intervenţie la Orange Sport în care s-a lăudat cu marele său „câştig“ după negocierile cu Becali: „Dacă voi face vreodată 4 schimbări în pauza unui meci? Niciodată! Vom vedea, dacă eu voi merge acolo, în timp vom vedea dacă se vor face aceste schimbări“.

Chiar acum, în ultima etapă, în meciul Rapid – FCSB (2-0), Anton Petrea a fost nevoit să facă patru schimbări în pauza partidei. Bineînţeles, mutările i-au fost impuse, telefonic, de patronul echipei.

Nicolae Dică a ajuns, marţi dimineaţă, la baza FCSB-ului din Berceni şi va fi pe banca roş-albaştrilor, joi (ora 20.30, Digi Sport 1, Prima Sport 1) în returul cu Saburtalo (Geogia) din turul II preliminar al Conference League. Săptămâna trecută, în prima manşă, formaţia georgiană s-a impus cu 1-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”