Gigi Becali, la DNA. Prostovanul a cam dat de BELEA!

Gigi Becali, la DNA. Prostovanul a cam dat de BELEA!

UPDATE: Gigi Becali a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru marturie mincinoasa in acest dosar. "Nu facem justitie la televizor. Marturie mincinoasa n-are cum sa fie. Orice as declara eu in acest dosar n-are relevanta", a declarat omul de afaceri.

"Sunt chemat in legatura cu dosarul Puiu Popoviciu. Marturie mincinoasa nu are cum sa fie. Orice as spune eu, infractiunea de abuz in serviciu e pe acte. Orice as declara, nu are relevanta pentru ca nu am sa stiu eu ce stiu procurorii. Nu mi-am schimbat nicio declaratie. Tot adevarul este in acte", a declarat George Becali la intrarea in sediul DNA.

Gigi Becali a ajuns miercuri dimineaţa la DNA. Acesta va fi audiat pentru mărturie mincinoasă în dosarul în care l-a denunţat pe afaceristul Puiu Popoviciu şi, ulterior, în instanţă, şi-a retras denunţul.

Gigi Becali este suspectat pentru declaraţie mincinoasă în cazul milionarului Puiu Popoviciu. "Nu pot să stau cu voi pentru că se supără procurorii. O să spună că facem justiţie la televizor", a declarat Becali în faţa jurnaliştilor prezenţi în faţa DNA. Omul de afaceri şi-a făcut apoi semnul Crucii şi a intrat în sediul DNA.

Gigi Becali este acuzat de procurori că a minţit în sala de judecată, atunci când a fost audiat ca martor în dosarul de corupţie al lui Puiu Popoviciu. Potrivit România TV, ancheta este în lucru, iar DNA a primit şi o probă importantă împotriva lui Gigi Becali, un document de la Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii au redactat încheierea prin care au luat act de sesizarea din oficiu făcută de procurorii anticorupţie şi au trimis-o la DNA. Acest document reprezintă o probă importantă împotriva lui Gigi Becali, în ancheta proaspăt deschisă.

Gigi Becali a făcut în 2006 un denunţ pe baza căruia procurorii au demarat o anchetă în cazul omului de afaceri Puiu Popoviciu, judecat în legătură cu retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa.
Ulterior, luna trecută, Gigi Becali nu a mai recunoscut denunţul făcut luna trecută, iar acum va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

"Nu mai mențin declarația pentru că e mult de atunci. Acea declarație am dat-o la rugămintea lui Gabriel Bondoiu. A venit la mine de mai multe ori, pentru că spunea că semnătura și cuvântul meu au mai multă putere. Vă dau cuvântul meu de onoare în fața lui Dumnezeu și a dumneavoastră, ca judecător de curte de apel, că habar nu aveam ce scria el acolo. Eu doar am semnat. Nu știu nimic care să îi incrimineze pe acești oameni. Ce a fost atunci la prima declarație sunt câteva fraze pe care nu le mai țin minte. Erau mai mult la nivel de bârfă. Nu am probe care să susțină ce scriam acolo. Doamnă procuror, v-ați făcut niște gânduri să vă ajut în anchetă, dar acesta este adevărul", a spus Gigi Becali în sala de judecată, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu