Gigi Becali, la rugăciune. Unde a plecat patronul FCSB după rușinea istorică din Conference League

Gigi Becali, la rugăciune. Unde a plecat patronul FCSB după rușinea istorică din Conference League

La câteva ore după ce echipa sa a fost umilită în Conference League, 0-5 pe teren propriu cu danezii de la Silkeborg, Gigi Becali a fost surprins, vineri dimineață, la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Gigi Becali nu se desparte de mătănii. Foto Sport Pictures

Patronul FCSB s-a închinat la racla Cuvioasei Sfânta Parascheva, chiar în ziua Hramului Sfintei Cuvioase. Este un obicei al lui Becali de a merge să se închine la moaștele Sfintei Parascheva din Iași unde merge în fiecare an alături de zeci de mii de alți credincioși.

Gigi Becali le-a adresat câteva vorbe celor prezenți, ocolind subiectul fotbal: „În zilele acestea, și mai ales la Sfânta Parascheva, e mult mai puternic harul la slujire, la sfânta liturghie, și atunci am venit să simt puterea harului. M-am închinat, da. Dacă ești în adevăr și în pace, atragi oamenii”, a spus Gigi Becali, potrivit România TV.

Gigi Becali, în curtea Catedralei Mitropolitane din Iași. Foto Dan Luca/ Ziarul de Iași

Gigi Becali, în curtea Catedralei Mitropolitane din Iași. Foto Dan Luca/ Ziarul de Iași

Cu siguranță finanțatorul s-a rugat și pentru clubul pe care îl patronează, FCSB. Însă la cum joacă echipa roș-albastră, probabil că nici Sfânta nu poate face o minune.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

3 Cazul „shaorma cu de toate”

4 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

5 Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol