Gigi Becali, luat la țintă de suporteri. „Toată lumea s-a săturat de un om care umblă la echipă”

Gigi Becali, luat la țintă de suporteri. „Toată lumea s-a săturat de un om care umblă la echipă”

FCSB a pierdut meciul de la Arad, 1-3 cu UTA, și a ratat șansa de a mai reduce distanța față de primele două clasate din acest moment al Ligii 1, Farul și CFR Cluj.

Gigi Becali îi scoate din sărite și pe suporteri. Foto Sportpictures

Fanii care au făcut deplasarea i-au aplaudat și încurajat pe jucători, însă liderul galeriei, Gheorghe Mustață, a lansat atacuri atât spre jucători, cât și spre patronul Gigi Becali.

Nu vreau să afectez echipa! Va veni momentul în care ne vom contra din nou, dacă se va merge așa. Pentru că ne-am săturat, de 6-7 ani să nu luăm nimic. Am vorbit cu suporterii, dacă noi venim acum și protestăm, afectăm echipa, în condițiile în care avem șanse la campionat.

Eu nu sunt de acord cu asta. Toată lumea s-a săturat de un om care umblă la echipă (n.r. – Gigi Becali). Faptul că ține echipa la ora asta și că spune că nu e în faliment... Oamenii au început deja să spună ’Asta este’. Trebuie să înțeleagă că nu am mai câștigat nimic. Eu am muncit ca să aduc acele zeci de mii de oameni pe stadion. Gigi ar trebui să își dea seama, să se mai uite puțin în jurul lui”, a spus Mustață, conform Fanatik.

Gheorghe Mustață, șeful de galerie al FCSB. Foto Sportpictures

Gheorghe Mustață, șeful de galerie al FCSB. Foto Sportpictures

Roș-albaștrii au evoluat la Arad fără antrenor, Mihai Pintilii fiind suspendat, iar Leonard Strizu și-a dat demisia . ”La momentul ăsta, noi îl susținem pe Pintilii. Dar trebuie să ai și un antrenor cu experiență acolo, care să fie autoritar. Aici e problema, de caracter. N-ai cum să ai atitudinea asta. Important este ca Gigi să nu se mai bage la echipă”, a mai spus Mustață.

FCSB nu a mai câștigat titlul în Liga 1 din sezonul 2014-2015, când antrenor era Constantin Gâlcă. La finalul acelui sezon FCSB, care se numea Steaua, a reușit tripla: campionatul, Cupa Ligii și Cupa României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…