Gigi Becali plătește o avere pentru semnul crucii pe haine: Cât costă doar hanoracul său

Gigi Becali plătește o avere pentru semnul crucii pe haine: Cât costă doar hanoracul său

Gigi Becali are obiceiul de a face semnul crucii, larg, în fața camerelor, de câte ori are ocazia. Și, mai nou, patronul FCSB-ului a ținut ca și pe hainele sale să fie semnul crucii, vizibil, cu roșu. De aceea, a apelat la designer-ul Alexandru Ciucu, foarte cunoscut, care, potrivit informațiilor de pe site-ul său oficial, a făcut haine pentru VIP-uri precum Klauss Iohannis, Adrian Minune, Lucian Bute, regele Mihai, Ştefan Bănică jr sau Cătălin Botezatu.

Primind materialele de la Gigi Becali, Alexandru Ciucu a făcut hainele personalizate ale latifundiarul din Pipera, cu semnul crucii și cu mesajul scris în limba greacă „IC XC NIKA“. Care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”. În dialog cu PlayTech , Ciucu a vorbit despre cât costă linia vestimentară creată, în mod special, pentru patronul FCSB-ului.

Ce a spus Alexandru Ciucu?

*Trebuie să vă spun, în primul rând, că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă şi că ele nu intră în oferta noastră. Sunt nişte haine mai aparte faţă de ceea ce producem noi în mod special.

Sunt mai multe lucruri de care ţinem cont atunci când stabilim preţul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia. Plus mărimea celui care-l va îmbrăca.

Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur de 1.000 de euro. Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori. Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm şi broderie, cusută manual, şi alte soluţii tehnice. În general, nu lucrăm cu imprimeuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro