Gigi Becali și-a ales noua marionetă, la FCSB: Urmează numirea antrenorului din acte

Gigi Becali și-a ales noua marionetă, la FCSB: Urmează numirea antrenorului din acte

Au trecut meciurile naționalei și revenim la „oile“ noastre, la fotbalul nostru intern de o calitate extrem de slabă și cu mize mici. Iar aici, subiectul arzător e instalarea noului antrenor de la FCSB, după plecarea lui Leo Strizu. Vorbim despre omul care va accepta să fie o simplă marionetă, urmând doar să-și „închirieze“ licența PRO. Adică, documentul care îi lipsește lui Mihai Pintilii, cel care preia, telefonic, comenzile lui Becali în timpul partidelor.

Întrebat despre această decizie, care s-a tot amânat, latifundiarul din Pipera a lăsat de înțeles că alesul său e cipriotul Ilias Charalampous (42 de ani). Care, cât a fost jucător, a și evoluat în campionatul românesc, la FC Vaslui. După retragerea din activitate, Charalampous, care deține licența PRO, a pregătit, pe rând, AEK Larnaca (secund, mai întâi, apoi manager), Ethnikos și Doxa Katokopias. Așadar, cipriotul are un CV numai bun pentru a fi „de decor“, la un club de talia FCSB-ului.

Ce a spus Gigi Becali?

*O să punem antrenor, o să vedem, să-l invităm pe Burchel (n.r. directorul Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel) să-i spună la antrenor ce jucători au voie să joace. O să-l punem pe Burchel să facă schimbările. O să fie un străin. Cred că da, cipriotul, să vedem. A jucat prin România. Mai multe știu cei de la club.

*Eu poate îl pun pe Ferguson (n.r. – Sir Alex Ferguson, fost manager la Manchester United), omul stă pe scaun și doar dirijează. Care-i treaba, acum ne învață Burchel să mergem pe stradă, să mâncăm? Le spune că n-au voie să mănânce carne de pește, să mănânce doar de porc? Punem antrenor și cu asta basta!

Play-off, etapa a II-a

Sâmbătă: Rapid – Farul, ora 21.45

Duminică: CS U Craiova – CFR, ora 21.00

Luni: Sepsi – FCSB, ora 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 35 de puncte

2. CFR Cluj 33p*

3. FCSB 30p*

4. CSU Craiova 28p

5. Rapid 27p

6. Sepsi 21p

Play-out, etapa a doua

Vineri: FC U Craiova – Petrolul, ora 21.00

Sâmbătă: UTA – Universitatea Cluj, ora 12.00

Sâmbătă: Hermannstadt – Botoșani, ora 17.00

Duminică: FC Argeș – Voluntari, ora 13.30

Luni: Mioveni – Chindia Târgoviște, ora 17.30

Clasament

1. FC U Craiova 23p

2. Petrolul 21p

3. „U“ Cluj 20p

4. Botoşani 19p

5. Voluntari 18p

6. Hermannstadt 17p

7. Chindia 16p

8. UTA 14p*

9. FC Argeş 14p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina