Gigi Becali, somat de Burleanu: „Să spună numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

Gigi Becali, somat de Burleanu: „Să spună numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, spune că e dispus să aibă o discuție cu Gigi Becali, patronul FCSB, însă cu o condiție. Șeful de la Casa Fotbalului a făcut în acel moment o referire la o discuție în privat cu Becali, în care acesta s-ar fi lăudat că ar fi dat bani unor arbitri în trecut.

Gigi Becali, pus la punct de Răzvan Burleanu. Foto Sportpictures

Latifundiarul i-a scris câteva mesaje lui Burleanu, după înfrângerea FCSB în meciul cu Rapid: „La revedere, băi Burleanu! Spală-te pe cap cu Feșnic, cu Vassaras, cu Vișan și Bodescu și cu toate mizeriile pe care le faci cu ai tăi. Ați câștigat Federația și o țineți cu tiranie. Eu mai vin când pleacă Burleanu și Vassaras”.

După care i-a trimis altul: ”Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău! Este creația ta! Mai adu câțiva greci ca să conduceți federația. Păi, ce contează în țara asta de sclavi, pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri?”

I-a blocat numărul de telefon

Astăzi, la conferința de presă de la finalul Adunării Generale a FRF, a venit replica lui Burleanu. ”Vă confirm primirea primului mesaj chiar în noaptea meciului, al doilea mesaj a venit dimineața. I-am blocat numărul de telefon domnului Becali, așa că nu știu ce mesaje a mai trimis”, a declarat Burleanu.

Răzvan Burleanu spune că ar putea avea o discuție lămuritoare cu Gigi Becali, dar numai dacă patronul FCSB îi va spune numele a trei foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii. Nu e clar la ce s-a referit șeful FRF, însă pare o aluzie la o discuție pe care a purtat-o în privat cu Becali, în care patronul FCSB s-ar fi lăudat că a dat bani unor arbitri.

„Am vorbit cu domnul Argăseală (n.r. - președintele FCSB), astfel încât dacă domnul Becali își dorește, din punct de vedere instituțional ne putem vedea oricând. Avem toată deschiderea, nu sunt un tip ranchiunos.

E sigur că Gigi Becali a făcut blaturi

Ce mi-aș dori de la această discuție, care cred că va avea loc, ce condiție aș avea ca să putem merge mai departe este ca el să-mi pună la dispoziție o listă cu 3 foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care dumnealui s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc.

Îi promit că lista va rămâne confidențială. La ultima întâlnire pe care am avut-o, aici, în sediul FRF, domnul Becali mi-a împărtășit din aceste practici legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizații sportive. Așa că aș fi curios să înțeleg mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a afirmat Burleanu.

Ulterior a venit cu o completare și a făcut o trimitere la blatul recunoscut de Becali în conferința de luni: „Bani sau alte beneficii, direct sau indirect, foști arbitri cu care dumnealui ar fi mai confortabil dacă s-ar afla la vârful fotbalului românesc. Nu știu, întrebați-l dacă a făcut asta. Cu această ocazie am aflat și că domnul Becali a participat la un singur blat. Mă îndoiesc că este unul singur”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro