Gigi Becali, „turbat“ după ȚSKA 1948 – FCSB: Și-a distrus echipa și a lansat o previziune neagră

Gigi Becali, „turbat“ după ȚSKA 1948 – FCSB: Și-a distrus echipa și a lansat o previziune neagră

FCSB a smuls o victorie la limită, la Sofia, după un meci care, mai degrabă, ne-a arătat cât de slabi sunt bulgarii la fotbal, sub noi în orice caz, după cum Adevărul a explicat aici.

Gigi Becali, dezamăgit

Partida de pe „Vasil Levski“, una dezolantă în fața unor tribune goale, l-a dezamăgit teribil pe Gigi Becali. Într-o intervenție la Orange Sport, acesta a spus că, la ce joacă FCSB, parcursul european al echipei se va termina în turul următor, când formația din Berceni va da de Nordsjaelland (Danemarca).

Ce a spus Gigi Becali?

*Rezultatul m-a mulţumit, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost aceeaşi situaţie ca în campionat. Echipele mici te domină în repriza *a doua. Nu există aşa ceva. Greşeli,... Tavi Popescu, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, Miculescu cu pase la adversar. E o nebunie, nu ştiu. Nu pot să-mi dau seama, era cald, atmosfera urâtă. Dacă jucăm aşa... Am jucat cu o echipă care nu ştie să dea gol, dar dacă jucăm aşa danezii (n.r. - Nordsjaelland) ăia ne spulberă (n.r. - în turul al treilea preliminar Conference League).

*Eu cred că jucătorii intră într-o anumită suficienţă, se dau şmecheri fotbalişti, se dau fotbalişti. Asta am văzut la Tavi (n.r. – Octavian Popescu)... crede că suntem la circ. Adică, dacă nu e Djokovici pe teren, trebuie să avem probleme? El trebuie să ţină echipa asta a noastră? Eu vorbesc despre viitor, că n-am avut emoţii cu ŢSKA.

*Nimic pozitiv, doar Dawa, atât. Pe Florinel Coman nu-l mai punem oricum. În Dawa am început să avem încredere.

*Şi în dreapta, Ovidiu Popescu parcă dormea pe acolo. Trebuia să fie schimbat în prima repriză. Şi Momcilovici (n.r. – Momcilovici a plecat de ani buni de la FCSB. A vrut să zică Radunovic) a fost depăşţit uşor. Dacă o echipă e slabă, dai trei goluri şi ai terminat calificarea. Nu mai înţeleg nimic din fotbal, la ce am văzut în repriza a doua. N-am emoţii, dar asta cred, că n-avem valoare. Vrei să ţii de 1-0 de scor sau vrei să dai goluri? Îi plimbi, joci măgăruşul.

*Emoţii la retur n-avem, n-avem cum, dar n-am nicio încredere de calificare (n.r. - în grupele Conference League). Poate vine Chiricheş, dar perspective de calificare în grupe n-am cu echipa asta. N-avem valoare de echipă să ne calificăm.

*Un meci mai jucăm în Conference League. Noi suntem ca şi scoşi cu jocul ăsta. Mizez că vine Chiricheş, nu mai bubuie mingea din apărare aşa, mai organizează jocul, mai vine Djokovici (n.r. – a ratat turul cu ȚSKA 1948, fiind suspendat). Aşa ceva? Pase la adversar? Nu ne jucăm în curtea şcolii.

Conference League, turul II preliminar, manșa tur

Miercuri

*ȚSKA 1948 (Bulgaria) – FCSB 0-1

Joi

*ȚSKA Sofia (Bulgaria) – Sepsi 20.00 Digi Sport 3, Prima Sport 3

*Farul Constanța – Urartu (Armenia) 20.30 Digi Sport 2, Prima Sport 2

*CFR Cluj - Adana Demirspor (Turcia) 20.30 Digi Sport 1, Prima Sport 1

Meciurile-retur se vor juca, joi, 3 august. În caz de calificare, știm de cine vor da formațiile din Superliga noastră:

*FCSB - Nordsjaelland (Danemarca)

*Sepsi - Torpedo Kutaisi (Georgia) / Aktobe (Kazahstan)

*Farul Constanța – Flora Tallinn (Estonia)

*CFR Cluj - Osijek (Croația) / Zalaegerszeg (Ungaria)

Partidele din turul III preliminar al Conference League se vor juca pe 10 august (tur) și 17 august (retur).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?