Gigi Becali: Uite retragerea, nu e retragerea. Patronul FCSB s-a răzgândit și pune o condiție imposibilă

Gigi Becali: Uite retragerea, nu e retragerea. Patronul FCSB s-a răzgândit și pune o condiție imposibilă

Derbyul Rapid - FCSB a declanșat unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri din ultima perioadă din fotbalul românesc, ale cărui ecouri nu s-au stins nici la trei zile după încheierea partidei.

Gigi Becali ar pleca și n-ar pleca de la FCSB. Foto Sportpictures

Războaiele roș-albaștrilor continuă pe mai multe planuri: patronul Gigi Becali se confruntă cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, iar managerul general Mihai Stoica se jignește cu antrenorul Rapidului, Adrian Mutu. Sunt lupte și în interiorul echipei, dar la intensitate mai mică, între antrenorii Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB după meciul cu Rapid, pierdut de roș-albaștri cu 1-0, supărat că arbitrul nu a eliminat doi jucători ai gazdelor în prima repriză. Acum, finanțatorul vicecampioanei spune că va reveni asupra deciziei dacă președintele Răzvan Burleanu va fi dat jos din fruntea Federației Române de Fotbal. Numai că acesta din urmă s-a proțăpit atât de bine, încât la ultimele alegeri nu a avut nici măcar un contracandidat.

Vrea să plece Burleanu și Vassaras

Becali a precizat că va reveni în fotbal dacă FRF și CCA vor avea alți președinți: „Sunt bine organizați, sunt prea puternici. O să revin în fotbal când o să plece Burleanu și cu Vassaras (n.r. - șeful arbitrilor). Noi nu mai avem treabă cu Federația. Nimeni de la FCSB nu mai are ce căuta acolo.

Răzvan Burleanu nu are rival la șefia Federației de Fotbal. Foto Sportpictures

Răzvan Burleanu nu are rival la șefia Federației de Fotbal. Foto Sportpictures

Dacă o să câștige altcineva Federația, pot să revin. Dacă nu candidează nimeni, asta e, să fie sănătoși“, a spus finanțatorul roș-albaștrilor, care a continuat: „Ce să răspundă Burleanu? Măcar atât putea să spună... «Domnule Becali, iartă-mă, eu sunt vinovatul, că eu sunt șeful. Eu l-am adus pe Vassaras, el a distrus arbitrajul. Iartă-mă». Dacă îmi spui «iartă-mă», gata, eu nu mai am dușmănie.

După ce distrugi oameni, nici măcar «iarta-mă» să nu zici? Să zică Burleanu: «Nea Gigi, hai să vedem cum facem, te-am văzut că ești nemulțumit». Eu vreau democrație. Lasă Comitetul Executiv să voteze, să-și spună părerea. Lasă comisiile alea de justiție să facă fiecare ce vrea, după lege. Să le spună Burleanu: «Nu mă mai întrebați pe mine», pentru că eu cred că îl întreabă cum să facă. Vreau dreptate, vreau bunul-simț și mă întorc“, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica, jigniri la adresa lui Adrian Mutu

Dacă patronul se răfuiește cu șeful FRF, cei mai mici se bat la nivelul doi. Deranjat de o postare a antrenorului rapidist Adrian Mutu, care reamintea declarațiile date de Mihai Stoica înainte de meci, managerul FCSB a răbufnit peste limita bunului-simț.

Mihai Stoica a preluat atribuțiile patronului Gigi Becali. Foto Facebook

Mihai Stoica a preluat atribuțiile patronului Gigi Becali. Foto Facebook

Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului și-mi întorc (în mintea lor puțină) ironiile: n-am spus/scris înainte de meci că batem sigur în Giulești, ci că batem sigur dacă nu va fi măcel. Doar că a fost măcel. Sau, mai pe înțelesul lor, decât măcel a fost!“, a scris Mihai Stoica pe Instagram.

MM, managerul care va fi și președinte al Consiliului de Administrație, a a atins și problema schimbărilor dictate de patron antrenorului , care ar fi acela, Mihai Pintilii sau Elias Charalambous: „Gigi nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului. Eu nu voi face schimbări“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria