Giminastică ritmică: Irina Deleanu este în al 9-lea cer după calificarea Anei Luiza Filiorianu la Olimpiadă

Giminastică ritmică: Irina Deleanu este în al 9-lea cer după calificarea Anei Luiza Filiorianu la Olimpiadă

Irina Deleanu, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, a declarat pentru AGERPRES că este în al 9-lea cer după calificarea Anei Luiza Filiorianu la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro.

''Sunt în al 9-lea cer, pentru că România este din nou prezentă la Olimpiadă, după 20 de ani de absență, de la Jocurile Olimpice din anul 1996, unde am fost reprezentați de Alina Stoica. Și uite că după 20 de ani, am reușit din nou calificarea la Jocurile Olimpice de vară, cu această minunată Ana Luiza Filiorianu, care este un copil minunat, un copil devotat, tenace, sârguincios, modest. Are toate calitățile'', a spus Irina Deleanu.

Sportiva română Ana Luiza Filiorianu s-a calificat, joi, la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro , după ce a ocupat locul 7 în concursul preolimpic de gimnastică ritmică desfășurat în metropola braziliană.

Filiorianu, însoțită la acest concurs de antrenorul emerit al lotului olimpic de gimnastică ritmică Maria Gîrba, a totalizat 66,699 puncte, primele zece obținând biletul pentru Jocurile din luna august.

AGERPRES (editor: Aristotel Bunescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu