Giminastică ritmică: Irina Deleanu este în al 9-lea cer după calificarea Anei Luiza Filiorianu la Olimpiadă

Giminastică ritmică: Irina Deleanu este în al 9-lea cer după calificarea Anei Luiza Filiorianu la Olimpiadă

Irina Deleanu, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, a declarat pentru AGERPRES că este în al 9-lea cer după calificarea Anei Luiza Filiorianu la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro.

''Sunt în al 9-lea cer, pentru că România este din nou prezentă la Olimpiadă, după 20 de ani de absență, de la Jocurile Olimpice din anul 1996, unde am fost reprezentați de Alina Stoica. Și uite că după 20 de ani, am reușit din nou calificarea la Jocurile Olimpice de vară, cu această minunată Ana Luiza Filiorianu, care este un copil minunat, un copil devotat, tenace, sârguincios, modest. Are toate calitățile'', a spus Irina Deleanu.

Sportiva română Ana Luiza Filiorianu s-a calificat, joi, la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, după ce a ocupat locul 7 în concursul preolimpic de gimnastică ritmică desfășurat în metropola braziliană.

Filiorianu, însoțită la acest concurs de antrenorul emerit al lotului olimpic de gimnastică ritmică Maria Gîrba, a totalizat 66,699 puncte, primele zece obținând biletul pentru Jocurile din luna august.

AGERPRES (editor: Aristotel Bunescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

2 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

3 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră

4 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

5 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”