Gimnastică: Larisa Iordache - E greu să privesc antrenamentul de pe margine, dar am încredere în echipa României

Gimnastică: Larisa Iordache - E greu să privesc antrenamentul de pe margine, dar am încredere în echipa României

Gimnasta Larisa Iordache, accidentată la antrenamentul din 8 martie la mâna stângă, a declarat, miercuri, că îi este greu să privească de pe margine antrenamentul colegelor de la lotul național, dar are încredere că acestea vor obține calificarea României la Jocurile Olimpice la test event-ul din 16-18 aprilie.

'Este foarte greu să privesc antrenamentul de pe margine pentru că îmi doream și eu să fiu alături de fete. Dar asta e situația, trebuie să le încurajez pe fete și să privesc înainte. Cred în fete, sper din tot sufletul să se adune și să fie o echipă. Trebuie să creadă în ele, pentru că se poate. Orice e posibil', a spus Larisa Iordache, care s-a antrenat separat de lotul național.

Operată la Viena, gimnasta a afirmat că își va putea relua pregătirea alături de echipa României după aproximativ șase săptămâni. 'Mâna face bine, e în recuperare. Eu am intrat în sala de antrenament încă de când m-am întors de la operație. Medicii mi-au spus că recuperarea va dura șase săptămâni', a explicat ea.

Lotul național feminin de gimnastică al României a efectuat, miercuri, la Sala Polivalentă din Capitală, un antrenament deschis publicului la care au asistat și fostele sportive Monica Roșu, Corina Ungureanu și Simona Amânar.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina