Giorgia Meloni, cerută de nevastă de fiul președintelui Ugandei în schimbul a 100 de vaci

Giorgia Meloni, cerută de nevastă de fiul președintelui Ugandei în schimbul a 100 de vaci

Fiul președintelui Ugandei a intenționat să o ceară de soție pe Giorgia Meloni cu 100 de vaci. Tatăl său și-a cerut scuze public pentru derapajele copilului său, general de armată, care și amenințase cu puțin timp înainte și că va invada Kenya.

Georgia Meloni / Foto Arhivă / EPA-EFE

Muhoozi Kainerugaba, a întrebat în această sătămână cei 600.000 de urmăritori de pe Twitter cate vaci ar trebui să ofere ca preț pentru a o cere de soție pe Girogia Meloni.

„Vaci Nkore. Cele mai frumoase vaci de pe pământ”, a scris Kainerugaba, adăugând că „în cultura noastră îi dai unei fete de care îți place o vacă”, scrie Politico .

„I-aș da imediat 100 de vaci Nkore! Pentru că este neînfricată și dreaptă!!” el a scris.

La scurt timp, declarația generalului de armată s-a transformat într-o amenințare: „Dacă romanii ne resping vacile, înseamnă că trebuie să cucerim Roma. Ne-ar lua niște zile să o facem”, a mai scris acesta.

Marți, Yoweri Museveni, președintele din Uganda, a anunțat că fiul său va fi retras din funcția de comandant al forțelor terestre ale țării și că îl promovează la funcția de general de patru stele.

De asemenea, miercuri, acesta și-a cerut scuze pentru declarațiile fiului său și l-a criticat pe acesta pentru că s-a amestecat în „în afacerile interne ale țărilor înfrățite”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...