Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează după 13 ani de mariaj

Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează după 13 ani de mariaj

Jucătorul de fotbal american Tom Brady și supermodelul Gisele Bundchen au confirmat, vineri, că au hotărât să divorțeze, relatează AFP, conform Agerpres .

Tom Brady și Gisele Bundchen divorțează. Foto: Arhivă

Anunțul a pus capăt multor săptămâni de zvonuri cu privire la tensiunile conjugale provocate de revenirea lui Brady în activitatea competițională, după doar o lună și jumătate de la anunțul retragerii.

„În aceste zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul după 13 ani de mariaj. Noi am ajuns la această decizie pe cale amiabilă şi cu recunoştinţă după anii petrecuţi împreună”, a scris Tom Brady , în vârstă de 45 de ani, pe Instagram.

Brady a revenit în activitate la echipa Tampa Bay Buccaneers, după ce în luna februarie anunţase că se retrage din activitatea sportivă.

Giselle Bundchen, în vârstă de 42 de ani şi unul dintre cele mai bine plătite top-modele din lume, s-a căsătorit cu Tom Brady pe 26 februarie 2009.

Cei doi au împreună doi copii – un fiu, pe nume Benjamin, născut în luna decembrie a anului 2009, și o fiică, Vivian, născută în anul 2012. Superstarul fotbalului american mai are un fiu, care este născut în luna august a anului 2007, din relația cu actrița Bridget Moynahan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...