Giulia Nahmany, ședință foto fără inhibiții la 38 de ani

Giulia Nahmany, ședință foto fără inhibiții la 38 de ani

Giulia Nahmany și-a surprins urmăritorii cu o ședință foto inedită. Actrița în vârstă de 38 de ani a lăsat inhibițiile deoparte și s-a fotografiat în costum de baie. Mai mult decât atât, vedeta a postat un mesaj prin care a explicat ceea ce a înțeles de-a lungul timpului despre viață și despre ea.

Giulia Nahmany: „Nu în numărul de kilograme rezidă succesul unei femei”

“#ILoveMyBody (n.r. îmi iubesc corpul). Suntem suma alegerilor noastre, inclusiv a celor nutriționale. Ani la rând am căutat dieta perfectă, am încercat nenumărate programe de slăbit, până în momentul în care mi-am dat seama că nu aceste lucruri sunt cele care mă definesc”.

A avea o siluetă de model nu face o femeie să fie mai bună sau mai frumoasă decât o alta cu un fizic normal. Nu în numărul de kilograme rezidă succesul unei femei, ci în încrederea și siguranța de sine. Și în inteligența de a-și asculta corpul, de a-i oferi combustibilul” necesar pentru a funcționa la capacitate maximă, și de a-l înțelege atunci când acesta simte că este prea obosit”, a scris actrița pe Instagram.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…