Giulia, Theo Rose și Doina Teodoru se confruntă cu burnout înainte de Crăciun. De ce se simt surmenate vedetele

Giulia, Theo Rose și Doina Teodoru se confruntă cu burnout înainte de Crăciun. De ce se simt surmenate vedetele

Burnout-ul este un sindrom psihologic care apare ca un răspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali, în mod special, de la locul de muncă.

Theo Rose, Doina Teodoru sau Giulia Anghelescu au anunțat că sunt pe punctul de a claca în această perioadă, acuzând o stare de epuizare fizică, și, mai ales mentală.

Theo Rose (26 de ani) face eforturi aproape supraomenești ca să se împartă cu brio între viața de artistă și cea de mămică.

Artista are un program infernal în această perioada din an, este supraaglomerată, face foarte multe lucruri și abia le mai poate gestiona stresul.

Doina Teodoru (34 de ani), actriță, și-a anunțat și ea fanii că este cu moralul la pământ, în ultima vreme, și este chiar la un pas de a intra în depresie.

Iubita lui chef Cătălin Scărlatescu este implicată, la acest moment, într-o serie de proiecte profesionale, cărora cu greu le mai face față, de la filmările pentru serialul de la Antena 1, până la proiectele din cadrul teatrelor unde activează în prezent.

Giulia Anghelescu (39 de ani) trece și ea printr-o perioadă de epuizare. Solista se resimte și în urma participării la „America Expres, o competiție dură, în care l-a avut alături pe soțul său, Vlad Huidu.

Citiți în Click mai multe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat