Giuliani: Trump a rambursat avocatului său cei 130.000 de dolari plătiţi către Stormy Daniels

Giuliani: Trump a rambursat avocatului său cei 130.000 de dolari plătiţi către Stormy Daniels

Donald Trump a rambursat cei 130.000 de dolari plătiţi de avocatul său Michael Cohen actriţei Stormy Daniels în schimbul tăcerii acesteia, după ce a susţinut că a avut o relaţie cu actualul preşedinte american, a dezvăluit miercuri fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, informează AFP şi Reuters.

"Acei bani au fost plătiţi de avocatul său (...), preşedintele i-a rambursat în mai multe luni", a declarat Giuliani la Fox News.

Această declaraţie contrazice afirmaţiile lui Donald Trump. Chiar dacă a recunoscut săptămâna trecută că avocatul său Michael Cohen îl reprezenta în litigiul pe care îl avea cu Stormy Daniels, preşedintele american a dat asigurări înainte de aceasta că nu era la curent cu plata făcută de Cohen către actriţa de filme pentru adulţi.

Giuliani, care s-a alăturat recent echipei de avocaţi a lui Trump, a declarat la postul de televiziune conservator că plata a fost una "perfect legală" şi că banii "nu erau din campanie".

Într-un interviu pentru Wall Street Journal, Giuliani a declarat că Donald Trump "nu era probabil la curent" în momentul în care a fost făcută plata de către Michael Cohen, având în vedere preocuparea acestuia din urmă de a "rezolva problema într-o manieră discretă".

Cohen i-a plătit actriţei Stromy Daniels 130.000 de dolari cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din 2016, în schimbul tăcerii ei.

"Am prezis în urmă cu luni de zile că se va demonstra că poporul american a fost înşelat în ceea ce priveşte plata celor 130.000 de dolari şi în legătură cu ce ştia Donald Trump, atunci când ştia", a reacţionat pe contul său de Twitter avocatul lui Stormy Daniels, Michael Avenatti. "Fiecare american, indiferent de opiniile lui politice, ar trebui să fie scandalizat", a declarat acesta.

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels, pe numele său adevărat Stephanie Clifford, încearcă să obţină în justiţie anularea unui acord de confidenţialitate încheiat între ea şi Michael Cohen, avocatul personal al preşedintelui SUA, acord menit să asigure tăcerea ei în legătură cu relaţia sa cu Donald Trump. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…