Giurgiu: 46.000 de persoane au tranzitat frontiera cu Bulgaria în minivacanţa de 1 mai

Giurgiu: 46.000 de persoane au tranzitat frontiera cu Bulgaria în minivacanţa de 1 mai

Numărul persoanelor care au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, în minivacanţa de 1 mai, a fost cu 76% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a lunii trecute, au informat, miercuri, reprezentanţii ITPF Giurgiu.

"În perioada 28 aprilie-1 mai, au tranzitat PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, un număr de 46.000 de persoane şi peste 16.600 de mijloace de transport, traficul fiind mai mare pe sensul de ieşire din ţară comparativ cu sensul de intrare. Astfel, pe sensul de intrare în România s-au prezentat 11.100 de persoane şi au ieşit din ţară 34.900 de persoane. Totodată pe sensul de intrare în ţară au fost înregistrate aproximativ 5.000 de mijloace de transport, iar pe sensul de ieşire, 11.600. Practic, la traficul de persoane a fost constatată o creştere cu 76% faţă de aceeaşi perioadă a lunii trecute şi la mijloace de transport o creştere cu 32% faţă de luna anterioară", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Alina Cocoru.

Potrivit acesteia, circulaţia la frontieră în perioada minivacanţei de 1 mai s-a făcut pe trei artere de circulaţie, nefiind înregistrate situaţii deosebite. Timpul de aşteptare la controlul de frontieră la PTF Giurgiu a fost în perioada menţionată de aproximativ 20 de minute, iar în prezent el este de circa zece minute. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...