Giurgiu: Articole de îmbrăcăminte de peste 215.000 lei, depistate la PTF în bagajele unui turc

Giurgiu: Articole de îmbrăcăminte de peste 215.000 lei, depistate la PTF în bagajele unui turc

Peste 2.000 de articole de îmbrăcăminte în valoare de 215.550 lei au fost depistate de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în bagajele unui cetăţean turc ce se deplasa într-un autocar cu turişti din Turcia spre România.

"Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat formalităţile de intrare în ţară asupra unui autocar, care efectua curse de transport persoane pe ruta Turcia-România. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, echipa de control a descoperit, în cala autocarului, cantitatea de 2.718 articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Iuliana Butoi.

În cadrul cercetărilor, un cetăţean turc, în vârstă de 68 de ani, pasager al autocarului, a declarat faptul că a primit o sumă de bani de la un şofer de camion, într-o parcare din Ruse, pentru a transporta bunurile în cauză în municipiul Bucureşti.

Articolele vestimentare, în valoare de aproximativ 215.550 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

În prezent, cetăţeanul turc este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale