Giurgiu: Bunuri de peste 130.000 de lei confiscate la frontieră de la doi cetăţeni turci

Bunuri în valoare totală de peste 130.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate joi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni de la doi cetăţeni turci care încercau să le introducă ilegal în ţară, se arată într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

"Joi, 11 ianuarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acţiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute. Astfel, au fost selectate pentru control mai multe autocare aparţinând unor firme de transport internaţional. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijloacelor de transport au fost descoperite în calele autocarelor articole textile, încălţăminte şi parfumuri, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în sumă totală de 132.350 de lei", se arată în comunicatul de presă.

La cercetări a fost stabilit faptul că posesorii bunurilor sunt doi cetăţeni turci, cu vârste de 25 şi 49 de ani, pasageri în mijloacele de transport internaţional.

Persoanele în cauză au declarat că au primit bunurile de la doi cetăţeni, din Turcia, cu scopul de a le transporta până în România, şi nu deţineau documente de provenienţă pentru acestea.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

4 Așa o fi?

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet