Giurgiu: Cinci reţinuţi în urma celor 102 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de fals şi de serviciu

Giurgiu: Cinci reţinuţi în urma celor 102 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de fals şi de serviciu

Cinci persoane au fost reţinute în urma celor 102 percheziţii care au avut loc miercuri în 25 de judeţe şi în municipiul Bucureşti la bănuiţi de crearea unui prejudiciu de două milioane de euro prin infracţiuni de fals şi de serviciu, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

"În judeţul Giurgiu au fost efectuate 11 percheziţii, dintre care şapte la primării, trei la unităţi şcolare şi una la domiciliul unei persoane fizice. Un număr de patru femei şi 11 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 60 de ani au primit mandate de conducere la audieri la sediul IPJ Giurgiu în urma celor 102 percheziţii efectuate miercuri, 8 ianuarie, în 25 de judeţe din ţară şi municipiul Bucureşti. În urma audierilor, cinci persoane au fost reţinute, iar dosarul a fost preluat în anchetă proprie de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale", a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Miercuri, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale au efectuat 102 percheziţii în 25 de judeţe şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de două milioane de euro prin infracţiuni de fals şi de serviciu . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”