Giurgiu: Coadă de TIR-uri la PTF Giurgiu, personalul a fost suplimentat

Giurgiu: Coadă de TIR-uri la PTF Giurgiu, personalul a fost suplimentat

Şeful ITPF Giurgiu, Viorel Chiran, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a suplimentat personalul la frontieră ca urmare a fluxului crescut de TIR-uri înregistrat în ultimele ore, astfel, traficul se desfăşoară pe trei artere de circulaţie în loc de două în mod obişnuit.

"În această după-amiază am constatat că înregistrăm un trafic mai mare decât în mod obişnuit, astfel încât dacă într-un interval de două ore veneau cam două sute de camioane acum, în acelaşi interval orar, traficul aproape s-a dublat, e un flux foarte mare pe unitatea de timp. Prin urmare am luat decizia ca traficul la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu să se desfăşoare pe trei artere de circulaţie în loc de două în mod obişnuit", a declarat Viorel Chiran.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare pentru camioane la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 20 de minute, iar la intrarea în ţară timpul de aşteptare este de 30 de minute, pentru autoturisme timpul de aşteptare fiind de zece minute atât la intrarea cât şi la ieşirea din ţară.

În mod normal, ies din ţară prin PTF Giurgiu Ruse un număr de 1.100 de camioane în 24 de ore.

Coada de TIR-uri la PTF Giurgiu se întinde pe aproximativ trei kilometri pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, un echipaj al Poliţiei Rutiere dirijează traficul camioanelor spre frontieră la intrarea în municipiul Giurgiu. AGERPRES( AS- autor: Camelia Bigan, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție