Giurgiu: Doi bărbaţi din Clejani, reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe

Giurgiu: Doi bărbaţi din Clejani, reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe

Doi bărbaţi din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, cu vârste de 28, respectiv 19 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe după ce ar fi agresat fizic o femeie din localitate şi pe fratele acesteia care a sărit în apărarea ei.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Mihăileşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Clejani este un conflict între mai multe persoane, fiind solicitată şi ambulanţa. La faţa locului au intervenit poliţiştii, care au aplanat starea conflictuală şi au identificat persoanele care au luat parte la incident după ce un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, ar fi agresat fizic o femeie, de 30 de ani, din aceeaşi localitate. În aplanarea conflictului ar fi intervenit fratele victimei, un bărbat de 31 de ani, acesta fiind lovit cu pumnii şi picioarele de către bărbatul de 28 de ani şi un prieten al acestuia de 19 ani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care l-a transportat la spital pe fratele femeii pentru acordarea de îngrijiri medicale", precizează un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului, administrat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cei doi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri procedurale. AGERPRES(AS- Camelia Bigan, editor: Cătălina Matei, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria