Giurgiu: Femeie găsită cu o plagă tăiată la gât de pompierii chemaţi să stingă incendiul izbucnit în locuinţa sa

Giurgiu: Femeie găsită cu o plagă tăiată la gât de pompierii chemaţi să stingă incendiul izbucnit în locuinţa sa

Poliţiştii din Giurgiu fac cercetări după ce o femeie în vârstă de 44 de ani din localitatea Stăneşti a fost transportată la spital cu o plagă tăiată la nivelul gâtului, victima fiind găsită în această stare de pompierii solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa acesteia.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au fost solicitaţi să intervină în această seară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Stăneşti. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ şi 12 pompieri. Echipajele de intervenţie au găsit la faţa locului o femeie în vârstă de aproximativ 44 de ani, cu o plagă tăiată la nivelul gâtului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată, de urgenţă, la spital", se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului şi au intervenit pentru stingerea acestuia cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În incendiu au ars: acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, mobilierul din interiorul a trei camere şi al unui hol şi tocăria de la geamuri.

Potrivit ISU Giurgiu, cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Cazul a rămas în atenţia IPJ Giurgiu pentru cercetări. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante