Giurgiu: Liberalul Marin Anton a depus plângere împotriva senatorului PSD Niculae Bădălău pentru lovire

Giurgiu: Liberalul Marin Anton a depus plângere împotriva senatorului PSD Niculae Bădălău pentru lovire

Președintele PNL Giurgiu, Marin Anton, a depus o plângere la Poliția Giurgiu împotriva senatorului social-democrat Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD și lider al organizației județene PSD, pentru lovire, amenințare și alte violențe, altercația dintre aceștia având loc la o nuntă desfășurată sâmbătă seara la un restaurant din localitatea Comana.

 "Am venit la nunta unui prieten, de fapt copilul unui prieten, primarul din Comana. Acolo, la nuntă, sora miresei este fina mea, și când am sosit, fina noastră, mi-a cerut să mergem afară să vedem fetițele, pentru că era cu fetițele. Am fost cu nevasta mea, am ieșit afară, să vedem finuțele mici, și afară după ce am văzut asta, domnul Bădălău era într-un cerc de 6-7 bărbați, și a început să mi se adreseze: 'Băi, Antoane...', și înjurături, amenințări, jigniri. A culminat cu faptul că a venit spre mine și mi-a dat cu pumnul, m-a lovit cu pumnul în gură. Asta e tot ce s-a întâmplat. După ce m-a lovit a fost luat de acești bărbați. Printre bărbați era și fiul lui care era la fel de violent în limbaj și în comportament. Și dumnealui m-a amenințat și mă jignea. Apoi au intrat în restaurant. Eu am fost în stare de șoc vreo 10-15 minute. M-am sfătuit cu nevasta mea, am plecat la Poliție, am relatat cazul și acum dimineață am fost la IML pentru un certificat medico-legal", a declarat Marin Anton, fost deputat PNL, la Digi 24.

Reprezentanții IPJ Giurgiu au confirmat că fostul deputat PNL a depus o plângere la adresa liderului PSD, care este și vicepreședinte al Senatului României.

''În noaptea de sâmbătă spre duminică, la orele 0,20, o persoană vătămată, respectiv un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea Grădinari, județul Giurgiu, s-a prezentat personal la Poliția municipală Giurgiu și a reclamat că a fost victima unei agresiuni fizice în localitatea Comana, județul Giurgiu, în timp ce se afla într-o unitate de alimentație publică. El spune că în acea unitate de alimentație publică s-a întâlnit și cu un bărbat în vârstă de 56 de ani din localitatea Bolintin Vale și în urma unor discuții în contradictoriu, acesta din urmă l-a amenințat și l-ar fi lovit cu podul palmei în zona feței și a fost rănit la gură. IPJ Giurgiu a înregistrat plângerea și în cauză a fost deschis dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe'', a declarat Cristian Șuță, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, pentru AGERPRES.

Reprezentantul IPJ a menționat că având în vedere "calitatea oficială a celui împotriva căruia a fost depusă plângerea, dosarul de cercetare penală a fost înaintat și va fi judecat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție".

Întrebat de la ce a pornit altercația, Marin Anton a răspuns că "de la nimic". "Eu cred că dumnealui este foarte supărat pentru că eu sunt singurul care i-am criticat activitatea politică și activitatea desfășurată de dumnealui în Giurgiu. Probabil că supărarea dumnealui de aici vine. De aici, de la competiția politică, până la limbajul și virulența și violența comportamentului este distanță mare. Pe dumnealor nu ai voie nici să-i critici. Dacă dumnealui e la putere și e mare senator în Parlamentul României și e mare prim-vice-președinte, sau vicepreședinte, al doilea om în PSD, nu ai voie să zici nimic de activitatea dumnealui. Presupun că supărarea dumnealui este dată de faptul că eu l-am criticat, am spus câteva adevăruri vizavi de matrapazlâcurile pe care le face dumnealui prin județul Giurgiu și de aici nemulțumirea și atacul ăsta violent atât în limbaj și în comportament", a mai spus liderul PNL Giurgiu.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria