Giurgiu: Patru bărbaţi-arestaţi preventiv după ce s-au bătut cu bâtele; unul dintre ei a ameninţat şi un jandarm

Giurgiu: Patru bărbaţi-arestaţi preventiv după ce s-au bătut cu bâtele; unul dintre ei a ameninţat şi un jandarm

Patru bărbaţi din comuna Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi participat la o bătaie cu bâte, unul dintre ei fiind acuzat de ameninţarea unui jandarm din forţele de ordine sosite la faţa locului pentru aplanarea conflictului.

Cei patru, cu vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ultraj.

Conflictul, în care ar fi fost implicate două familii, a avut loc duminică şi ar fi pornit de la doi tineri, unul de 20 şi unul de 32 de ani, care aveau o problemă mai veche.

"(...) Doi bărbaţi, de 20 şi respectiv 32 de ani, s-ar fi deplasat la domiciliul unui alt bărbat din comună, iar pe fondul unei probleme mai vechi, între aceştia a pornit un conflict, motiv pentru care proprietarul locuinţei le-a solicitat acestora să părăsească domiciliul (...). La scurt timp, tânărul de 20 de ani, împreună cu fratele său de 24 de ani, ambii din comuna Vânătorii Mici, s-au deplasat la domiciliul bărbatului de 32 de ani, având asupra lor câte o bâtă. Ajunşi la domiciliul bărbatului, acesta, împreună cu fratele său de 30 de ani, au ieşit la poartă având asupra lor două bâte. Ulterior, cele două familii au început să se lovească reciproc, bărbaţii fiind despărţiţi de alţi membri ai familiei. Ulterior, a venit şi tatăl celor doi tineri, un bărbat de 42 de ani, continuând să se lovească reciproc cu bâtele, moment în care, la faţa locului au ajuns organele de poliţie, împreună cu jandarmi, care au intervenit pentru a aplana starea conflictuală şi a restabili ordinea şi liniştea publică", se arată într-un comunicat de presă remis marţi, de IPJ Giurgiu.

Potrivit sursei citate, la intervenţia forţelor de ordine, bărbaţii au început să arunce cu pietre unii spre alţii, iar bărbatul de 32 de ani a ameninţat un jandarm.

În urma conflictului, cei doi bărbaţi care au pornit scandalul, tânărul de 20 de ani şi cel de 32 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior, pe numele a patru dintre aceştia, Judecătoria Bolintin Vale emiţând mandate de arestare preventivă pentru 30 zile. Trei dintre aceştia sunt cercetaţi penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, iar faţă de bărbatul de 32 de ani au fost extinse cercetările şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Totodată, toate cele cinci persoane implicate în scandal au fost sancţionate contravenţional pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare impuse prin regimul stării de urgenţă, în cuantum total de o sută de mii de lei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu