Giurgiu: Peste o treime din cazurile de infectare cu COVID-19 în judeţ sunt cazuri confirmate la cadre medicale

Giurgiu: Peste o treime din cazurile de infectare cu COVID-19 în judeţ sunt cazuri confirmate la cadre medicale

Peste o treime din cele 123 de cazuri confirmate de infectare cu COVID-19 de pe raza judeţului Giurgiu sunt la cadre medicale, respectiv 45 de angajaţi de la trei spitale din judeţ.

"La ora actuală 45 de cadre medicale din judeţ sunt infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, un medic, 16 asistente medicale, opt infirmiere şi trei îngrijitoare sunt de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, şase asistente medicale, şase infirmiere şi două îngrijitoare sunt de la Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale, trei asistente medicale sunt de la Spitalul de Pneumoftiziologie Izvoru", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, patru cadre medicale de la Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale au fost declarate vindecate şi externate.

Potrivit Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, din cele 123 de de persoane confirmate ca infectate cu COVID-19 până la această dată, 22 de persoane au fost vindecate şi externate.

Totodată, la nivelul judeţului, 107 persoane se află în carantină instituţionalizată şi 276 în autoizolare la domiciliu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…