Giurgiu: Poliţiştii de frontieră efectuează controalele purtând măşti de protecţie şi mănuşi

Giurgiu: Poliţiştii de frontieră efectuează controalele purtând măşti de protecţie şi mănuşi

Poliţiştii de frontieră care efectuează controlul persoanelor la intrarea şi la ieşirea din ţară au fost dotaţi cu măşti de protecţie, substanţe dezinfectante şi mănuşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ITPF Giurgiu, Alina Cocoru, cetăţenii care vin în ţară din zonele afectate de îmbolnăviri cu coronavirus au de completat formularele specifice la fel ca în aeroporturi.

Totodată, în toate punctele de frontieră sunt medici.

"În condiţiile manifestării îmbolnăvirii cu coronavirus în diferite zone, şi la punctele de trecere a frontierei din cadrul ITPF Giurgiu au fost luate măsuri de prevenire a răspândirii virusului. Astfel, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, în punctele de trecere a frontierei a fost asigurat personal medical, sunt medici la toate punctele de trecere a frontierei, cetăţenii care vin din zonele afectate completează formularele specifice, la fel ca cele din aeroporturi, sunt prezentaţi la medic, iar poliţiştii de frontieră care efectuează controalele au fost dotaţi cu măşti şi mănuşi de protecţie precum şi cu substanţe dezinfectante", a declarat luni, pentru AGERPRES, Alina Cocoru.

Ea a precizat că, până acum, nu a fost niciun caz la PTF Giurgiu de persoană infectată sau cu suspiciune de îmbolnăvire din zonele afectate de coronavirus. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică