Giurgiu: Român cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în ţară bunuri în valoare de 240.000 de lei

Giurgiu: Român cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în ţară bunuri în valoare de 240.000 de lei

Un cetăţean român este cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, bunuri în valoare de 240.000 de lei.

"Aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit într-un autocar, printre scaunele pasagerilor şi în compartimentul destinat bagajelor, 434 articole textile şi 718 produse parfumerie, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorul bunurilor este un cetăţean român în vârsta de 28 de ani", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ITPF Giurgiu.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de aproximativ 240.050 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare" faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările şi completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...