Globurile de Aur 2022: Michaela Jae Rodriguez, cea mai bună actriţă într-un serial-dramă

Globurile de Aur 2022: Michaela Jae Rodriguez, cea mai bună actriţă într-un serial-dramă

Michaela Jae Rodriguez a fost desemnată cea mai bună actriţă într-un serial dramatic graţie rolului interpretat în producţia de televiziune "Pose", duminică seară, la cea de-a 79-a gală de decernare a Globurilor de Aur, atribuite de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), potrivit contului de Twitter al acestor distincţii prestigioase.

La această categorie au fost nominalizate actriţele Uzo Aduba ("In Treatment"), Jennifer Aniston ("The Morning Show"), Christine Baranski ("The Good Fight"), Elisabeth Moss ("The Handmaid's Tale"), Michaela Jae Rodriguez ("Pose").

Acesta este primul Glob de Aur câştigat de Michaela Jae Rodriguez, care a devenit totodată prima actriţă transgender recompensată cu un astfel de premiu.

În 2021, trofeul a revenit actriţei Emma Corrin pentru rolul interpretat în serialul "The Crown".

Cea de-a 79-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii şi se desfăşoară în format virtual, fără public, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul, care nu este televizat în acest an, are loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...