Gluma anului/„Sunt devastat de această pierdere, dar sper că alături de colegii mei să ne revenim foarte repede”

Gluma anului/„Sunt devastat de această pierdere, dar sper că alături de colegii mei să ne revenim foarte repede”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, marți, ironic la demisia fostului președinte al PSD, Viorica Dăncilă, din partid și la anunțul că fostul premier va intra într-o nouă formațiune politică.

”Sunt devastat de această pierdere, dar sper că alături de colegii mei să ne revenim foarte repede. Mai mult, eu Marcel Ciolacu o să întrerup acest lanț de președinți PSD care își fac altă formațiune politice”, a declarat Marcel Ciolacu pentru G4Media.ro

Dăncilă anunțase marți că s-a înscris în Partidul NOI.

Fostul lider PSD a demisionat luni de la BNR, unde fusese angajată în 2021 pe postul de consultant al guvernatorului Mugur Isărescu, a declarat pentru G4Media Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale.

”Ieri a fost ultima sa zi la BNR. Contractul s-a desfăcut cu acordul părților”, a declarat Dan Suciu.

Viorica Dăncilă a fost premier al României în guvernul PSD-ALDE și candidată la prezidențiale a PSD în 2019. Fostul premier PSD a ocupat funcţia de Consultant pe Strategia de Sustenabilitate şi Energie Verde la Banca Naţională Română. Dăncilă a fost angajată în 15 mai 2021, iar salariul său net a fost de circa 10.000 de lei lunar, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria